Inskolning, fest och ögoninflammation.

I måndags började inskolningen för lillskruttan. En timme på förskolan tillsammans med mig gick som en dans. Märktes att hon kände igen Linda också som jobbar där, så håller tummarna för att det kommer att gå bra...nästa vecka...när vi får börja om hela inskolningen. För vem åkte på en ögoninflammation de luxe om inte Sigrid?! Så det blev bara en dag på förskolan för henne denna vecka. Hon mår bra förövrigt...men ögonen varar och kladdar ihop stup i kvarten.
(null)

(null)

(null)

Hugo har i flera dagar pratat om att han vill ha en fest..så i tisdags blev det av. Middag, lekar, dessert och musik. Han var så himla nöjd och det var väldigt trevligt! Storasystrarna och Luka bjöd till och var med på alla hans upptåg. En alldeles egen sång som Luka hittade på fick han också som avslutning på kvällen. 
Tack snälla ni! <3
(null)

(null)
Igår hämtade mamma Hugo efter förskolan...och Nils också..och så åkte de ut till Västanås och dansade ut julen och hade mys så det blev nästan som en fest till!😍
Idag städadade jag och Sigrid ut det mesta av julen..kungsgranen kläddes av och kastades ut...tomtarna fick krypa ner i jullådan...och röda dukar och tallris fick ge plats åt ljusare tider.
Det som ännu finns kvar är vår julvärld...med krubban och Kalles julfest. Det får bli helgens cermoni att plocka bort.
När Hugo hämtats från förskolan bakade vi scones och hade mysmellis. Ja, en alldeles bra torsdag hade vi.
(null)
(null)

(null)

Nu ska jag mysa mig ner i soffan bredvid min Josef och avsluta denna kväll med ett avsnitt av Bonusfamiljen.( vi har kollat klart på tidernas bästa serie...Homeland...och nu i väntan på nästa säsong kollar vi på den)
ha det gott!
Med kärlek <3
Anna