Då var det en ny vecka igen..

Det är helt stört vad fort tiden går ibland...det är liksom redan måndag igen!
Vad har hänt denna snabba vecka då? Jo, jag hade halv åtta hos mig och det var väldigt trevligt att träffa de vännerna igen.
(null)

Vilma har som sagt flyttat hem så mycket av min tid har gått till rumrockad. Lekrummet har flyttats till ett annat rum och det har tagit sin lilla tid.
Idag har vi börjat med ett nytt hösttema här hemma...Rymdbollar och stjärnäpplen har vi döpt det till Hugo och jag. Det kommer handla mycket om rymden och planeter men även om sagor och olika bildtekniker är tanken. Så måndagar och fredagar när Hugo inte är på förskolan ska vi ha lite " hempysselskola" här.
(null)
(null)
(null)
(null)

Igår blev vi äntligen fullt hus här igen när tjejerna kom till oss efter en pappavecka.❤️❤️❤️❤️❤️
Idag var vi hos mamma på Västanås och åt lunch...väldigt gott! Mysigt med ponnyhästarna alldeles utanför😍
(null)
(null)

Ha en bra vecka hörrni!
Med kärlek❤️
Anna





Septemberljus✨💜

Måndag och ny, ganska fullplanerad vecka. En vecka sedan Hugo blev 5 och han är mycket nöjd över att äntligen ha fått börjat 5-årsgrupp på förskolan. Stora killen❤️ Emma och Linda var hos oss i fredags och grattade honom eftersom de missade kalaset. Väldigt snällt. Mysigt att ses!
Rytmiken med Bosse har dragit igång och Sigrid var helförtjust! Precis som alla barnen varit när de gått hos Bosse! En ära att återigen kunna delta....hans sista termin dessutom. 
(null)
(null)

Josef har dragit igång med altanbyggande i stan...både på fram- och baksidan. Ser så fram emot att kunna kliva ut på dem😍
(null)

I lördags åkte vi ut till Västanås en sväng och grejade med ponnyhästarna. Så himla söta och snälla är de. Granntjejen med familj var också med. Jag ska försöka planera in lite mer ridning..har varit lite dålig på det. Tänk att ha möjligheten och inte utnyttja den...
(null)
Igår åkte tjejerna till Christer efter  dryga fem veckor hos oss.Vanligtvis har vi ju varannan vecka men väldigt mysigt att de varit så länge här. ❤️ Vilma däremot är kvar här hemma. Hon har flyttat hem och det verkar som hon och Filip kommer gå skilda vägar efter 6 år tillsammans😢❤️ 
Idag har vi varit på badhuset. Mamma var  med. Otroligt lugnt och skönt var det...en mycket bra dag och tid att gå!👍🏻
Annars då...vad har vi för planer i veckan ?
Hugo ska börja spela piano på musikskolan. Åh vad jag håller tummarna för att han ska tycka det är kul. Han börjar om två veckor och kommande två veckor måste Josef och jag gå en föräldrautbildning i piano. Spännande😊
Hugos gympa börjar den här veckan också. Så piano och gympa blir förmodligen hans aktiviteter denna höst. Räcker så tycker jag. 
Imorgon ska jag ha halv 8 hos mig. Var ett tag sedan sist så det ska bli trevligt. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska bjuda på för dessert men jag har ju hela kvällen på mig. Vi får se vad jag hittar på😊
Rytmik, lekverkstan och brasträff står i veckans planering också...och lite annat småfix.
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
Med kärlek❤️
Anna

 








Superhjältar och kalas x 2

I lördags hade Hugo sitt 5-årskalas för alla kompisar. Efter ett par års pirattema har han nu övergått till superhjältar...så det blev ett maskeradkalas med just superhjältstema.
För ett tag sedan satt Hugo på sitt rum och ritade och kom ut med ett inbjudningskort som han skulle skicka till Hulken. Gissa om han blev lycklig när Hulken dök upp på kalaset!? Kusin Emil ställde upp och klädde ut sig och det blev så himla bra! Tusen tack! Och tusen tack alla till alla kompisar och föräldrar som kom och förgyllde hans dag! Han var mycket nöjd med dagen!
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndag förmiddag var det dags för höstens första brasträff. Madde och barnen kom också och gick med oss. Väldigt trevligt och jädrans vilket sommarväder! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

På eftermiddagen fick Hugo åka till Marit och leka och vi passade på att åka till Örebro för att köpa de sista presenterna. Åt en supergod indisk buffé också....alltså jag älskar indiskt mat!!
Igår var självaste födelsedagen! Tårta och paket på sängen. Alla syrrorna och Josef och jag väckte honom med sång...både på svenska och engelska som han önskat godingen. Han blev hur glad som helst för alla presenter!

(null)
(null)

(null)

Sigrid vaknade oturligt nog med feber denna födelsedag. Den höll i sig hela dagen. Mamma kom och hjälpte mig med diverse bestyr som tur var.
På kvällen var det dags för vuxenkalaset. Lasagne och tårta. Jättetrevligt var det! Vilken tur han har lillkillen som har så många underbara människor i sin närhet...så återigen..tack alla!
På det här kalaset var det lillHulken som dök upp!😃
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ha det fint alla!
Med kärlek❤️
Anna