Höstlov!

Det här är ju en härlig milstolpsvecka vecka när man jobbar...men när man går i föräldraledighetslunken är det en vecka som alla andra. En mysig skillnad nu dock...lediga skoltjejer här hemma!
I fredags var min bror Marcus och hans lilla Lovisa här och hälsade på. Hugo hade ordnat en liten spökhörna åt henne som var uppskattad och vi hade väldigt trevligt. Så mysigt med lillkusinen. <3 Jag fick en superfin blombukett som kom från Varvsgatans blomsterhandel. Bästa blomsterhandeln i stan!!
(null)
(null)

(null)
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

På lördagen var Hugo på spökfest hos sin kompis Oliver. Det hade varit spännande och roligt. 
På kvällen var vi bjudna till mamma och Bengt på middag och det blev mer lek med lillkusinen där eftersom Marcus och hon bodde där den här helgen. 
Tidigare på dagen råkade jag hälla kokande vatten över min fot och det har varit en riktig pina sedans dess. Så jäkla klantigt av mig ...och så förbenat ont har jag! Att Milo råkade trampa mitt på brännblåsorna dagen efter gjorde inte saken bättre. Men men...vem är jag att klaga över detta...vill inte ens tänka på vad mycket smärta det finns där ute i världen.  Tacksam för att det inte blev värre och att det var jag och inte någon av barnen.🙏🏻
(null)

(null)

(null)

Igår bjöds vi på lunch hos mamma...jag och mina fem guldklimpar. Trerätters dessutom. Väldigt gott och trevligt! 
Idag hade jag tänkt gå med Sigrid till öppna förskolan men min fot värker fortfarande väldans mycket så vi stannade hemma. Däremot åkte vi på spökvandring till stadsbondgården på kvällen och det var vi inte ensamma om. Tror nog varenda barnfamilj i hela staden var där?! Spännande och lite kusligt  tyckte Hugo...väldigt blåsigt och kallt tyckte vi!
 
Så fortsättningsvis den här veckan...
..ska jag åka och plocka tallris till diverse vinter- och inför-jul-fix.
...ser jag fram emot en mysig lägga-bort-alla-mobiler-och-spela-spel-kväll.
...vill jag att min fot ska bli bra igen.
...undrar jag hur sjuttsingen det är möjligt när man tecknat en försäkring på Hugos glasögon ifall de skulle gå sönder( som de nu har gjort)...och man skulle få ett par likadana nya...samt betala 20 % i självrisk..och istället får ett samtal från optikern som säger att.."ni får ett par vinröda istället ( Hugos var blå) eller så kan ni väl köpa ett par nya eftersom ni snart får ett nytt " glasögonbidrag" från staten?! " 
Ska gå dit och prata med dem imorgon jag..!
...är min intention med yogan att yoga bort lite axelont som jag fått.
Tänker jag på följande citat lite extra:
  (null)     

 Förresten har jag en ny facebooksida där inläggen kommer delas..Anna Karlsson..Så ni som läser min blogg får gärna gå in och gilla den sidan.
(null)
(null)

 
Ha det gott!
Med kärlek <3
Anna
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Varvsgatan blomsterhandel

Den här veckan.

 Ny vecka igen. Förra veckan gick med en väldans fart. Mysigt med tjejerna här. En vecka fylld av trevligheter, öppna förskolan, middagar, lek och yoga. Pappa kom förbi på en kaffe och hade med sig en ny god limpa av älsklingsbrödet. ❤️
Min intention att gå upp en timme tidigare infriades. Dock inte ensam som jag hade tänkt, för Sigrid hade visst samma mål som mig minsann. 
Hugo han kom hem med sötaste buketten som han plockat när han var med mormor i stugan. Dukade fredagsbordet så sött också gjorde han. Tacofredag...med nya inslag som hummus,mangosalsa, panerade torskbitar och kimchi. Lördag sov han hos Marit och Ola. Väldigt mysigt hade han haft.
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Idag kom mamma hit och hjälpte mig med diverse bestyr. Världens bästa och mest underbara mamma har jag❤️ 
Den här veckan..
...ska jag och Hugo göra en Halloweenig fågelskrämma.
...ser jag fram emot att få träffa Lovisa och Marcus.
...vill jag höstfixa lite mer i stugan.
...undrar jag om första snön kommer?
...är min intention med yogan att fortsätta med andningsteknikerna för det är helt otroligt vilket lugn som infinner sig.
Tänker jag på följande citat lite extra:
(null)
Hoppas ni får en fin vecka!
Med kärlek❤️
Anna

Projekt Nyttigt!

För min egen del har jag plockat bort socker, gluten och de flesta mjölkprodukter från kosten. Sockret var lite tufft i början men nu är jag i princip helt fri från sötsug.
Värre är det för Hugo som är helt frälst i sin oboy och yoghurt...men..sakta men säkert håller han på att fasas ut från sockerträsket. I morse gjorde jag en smoothie med naturell yoghurt, banan, spenat, hallon och havremjölk...och den gick hem!👍🏻 Mellis idag...grönsaker, frukt och nyttiga chokladbollar... som också gillades! Det tar sig!
(null)

 Fortsättning följer...😊
Med kärlek❤️
Anna


fri från socker - mellis - projekt nyttigt