Måndagshälsning!

Hej på er! Då var det en ny vecka igen då.Vi har haft en relativt lugn helg med lite åka-och-hälsa-på-nära -och-kära-turer.
(null)
I fredags var vi på öppna förskolan och där var vi inte ensamma kan jag upplysa er om. Fullt hus kan man säga att det var! Men väldigt trevligt ändå! Senare på eftermiddagen åkte vi till badhuset hela "lilla" familjen. Riktiga tuffingar i vattnet har de blivit barnen. 
(null)

Lördag...hemmafix, en tur till stugan och besök hos Marit och Ola.
På söndagen blev vi bjuda på fika hem till gammelfarmor Sigrid. Så mysigt! Sen hälsade vi på faster Marit och Ola igen och Hugo fick till sin lycka spela data med snälla kusin Emil. Lite " inskolning" för Sigrid kan man säga så att vi kanske inom en snar framtid kan lämna henne där om vi skulle behöva göra något själva Josef och jag.
(null)
Idag, måndag har vi mest varit hemma och pysslat. MammaMormor kom på förmiddagen och förgyllde som alltid❤️  Vilma har också varit hemma stor del av dagen.
Hugos vinterskor och underställ som jag beställt kom brevbäraren med...och han blev väldans nöjd min lillprins.
(null)

(null)

(null)

Pianolektion var vi på också. Hans fröken gav honom riktigt bra feedback. Hon märker att han har väldigt lätt att lära och har mycket god taktkänsla. Vår pöjk dä!❤️
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
Med kärlek❤️
Anna