Adventsstök🌟🎄🎅🏼

Julmyset har börjat på riktigt. Lussebullebak med tindrande små hjärtebarn, julmusik, änglaspel och en LillNisse som dök upp ett par dagar tidigare än vanligt. Det var nog för att han fått så många söta lappar och brev av Hugo❤️ Cissi...LillNisses lillasyster har flyttat in hos oss också🌟


(null)
(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

När man vill hitta på bus och inte synas gömmer man sig bakom en duk...sen ser man helt oskyldig ut😂 Sötunge😍❤️

(null)
(null)
(null)
(null)

Önskar er en skön fredag!
Med kärlek❤️
Anna


advent - julbak - julmys

Stockholm, lillkusin och ambulans med Minsting.

Förra onsdagen åkte vi tåg till Stockholm Josef, Hugo, Sigrid och jag. Mamma skulle också åkt med oss men hon fick ta ett tidigare tåg för att kunna passa Lovisa som skulle vara hemma från förskolan.
När vi kom fram hittade vi en mysig restaurang och åt lunch. Strosade sen runt i gamla stan och fikade på ett café där. När vi kände oss nöjda skulle vi ta en taxi hem till Marcus och Sofia men det slutade med att vi fick ta tunnelbanan eftersom det annars skulle ta två timmar att få en taxi med bilbarnstol?!
Mysig kväll hos Lillkusin Lovisa. Mamma var som sagt också där. God mat och sen en massa lek.
Torsdagen åkte Josef iväg på en heldagskurs medan vi stannade kvar med mammamormor och Lovisa. Farmormormor fick det bli. Hemmalek, utelek och bussåkande. Efter maten kom Marcus och skjutsade oss till centralen där vi mötte upp Josef och sedan tog tåget hem. Väldigt bekvämt och mysigt att åka tåg. Mycket trevliga storstadsdagar! .Hoppas vi ses snart igen!❤️Och stort tack till mina bästa tjejer och farfar som hjälpte till med Milo🙏🏻
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ny vecka igen. Sigrid fick feber måndag kväll och var rejält varm under natten. Gav henne alvedon på kvällen. Vid sextiden gick jag upp med henne och gav en ny alvedon och sedan ammade jag henne i soffan. Plötsligt började hon skaka...så jag trodde först att hon fick feberfrossa...men när hon började rycka mer och mer förstod jag att hon fått feberkramp. Jag väckte Josef och bad honom läsa lite snabbt om det...men kramperna blev bara värre och värre så till slut ringde vi ambulans. Hon fick svårt att andas. Jag bar henne hela tiden och pratade lugnt men hon var liksom inte medveten utan bara krampade. Ögonen liksom vändes och det såg jätteläskigt ut. Hon krampade fortfarande när ambulansen kom men sedan släppte det. Minst 10 minuter höll det i. Efteråt var hon väldigt trött och hängig . De kollade puls och syresättning...och det visade att syrevärdet var gränsfall för lågt så det var bara att åka med ambulansen till Karlstad för mer provtagning. Min lillskrutta.
Josef stannade med Hugo men som tur var kunde mamma komma och köra honom till förskolan så Josef kunde komma till oss på sjukhuset. Alla värden och prover visade bra och efter en stunds vila för Sigrid vaknade hon och var precis som vanligt. Så tacksam för det🙏🏻❤️ Tänk vad lätt det är att man tar saker och personer för givet...nu är jag tacksam för varje stund med mina älskade när alla mår bra😘
(null)
(null)

(null)

Hoppas ni alla mår bra och tar hand om er!
Med kärlek❤️

Stockholm - feberkramp

Måndagshälsning!

Hej på er! Då var det en ny vecka igen då.Vi har haft en relativt lugn helg med lite åka-och-hälsa-på-nära -och-kära-turer.
(null)
I fredags var vi på öppna förskolan och där var vi inte ensamma kan jag upplysa er om. Fullt hus kan man säga att det var! Men väldigt trevligt ändå! Senare på eftermiddagen åkte vi till badhuset hela "lilla" familjen. Riktiga tuffingar i vattnet har de blivit barnen. 
(null)

Lördag...hemmafix, en tur till stugan och besök hos Marit och Ola.
På söndagen blev vi bjuda på fika hem till gammelfarmor Sigrid. Så mysigt! Sen hälsade vi på faster Marit och Ola igen och Hugo fick till sin lycka spela data med snälla kusin Emil. Lite " inskolning" för Sigrid kan man säga så att vi kanske inom en snar framtid kan lämna henne där om vi skulle behöva göra något själva Josef och jag.
(null)
Idag, måndag har vi mest varit hemma och pysslat. MammaMormor kom på förmiddagen och förgyllde som alltid❤️  Vilma har också varit hemma stor del av dagen.
Hugos vinterskor och underställ som jag beställt kom brevbäraren med...och han blev väldans nöjd min lillprins.
(null)

(null)

(null)

Pianolektion var vi på också. Hans fröken gav honom riktigt bra feedback. Hon märker att han har väldigt lätt att lära och har mycket god taktkänsla. Vår pöjk dä!❤️
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
Med kärlek❤️
Anna