Under sker varje dag.

Under sker varje dag. Inte bara i isolerade avkrokar eller på heliga platser på andra sidan jordklotet, utan här, i våra egna  liv. De bubblar fram ur sin dolda källa, omvärver oss med gyllene tillfällen och försvinner igen. De är stjärnfallen i vår vardagstillvaro. När vi ser ett stjärnfall förefaller det oss sällsynt och därmed magiskt, men faktum är att stjärnor regnar från himlen hela tiden. Vi lägger inte märke till dem på dagen därför att solljuset bländar oss, och på natten ser vi dem bara om vi råkar rikta blicken mot rätt ställe på en mörk molnfri himmel.
Även om vi betraktar under som sällsynteheter, regnar även de över vårt medvetande varje dag. Vi kan välja att se dem eller att förbise dem, omedvetna om att valet kanske avgör vårt öde. Blir du medveten om undrens närvaro kan livet på ett ögonblick förvandlas till en andlös upplevelse. mer sagolik och spännande än du någonsin kunnat föreställa dig.
Om jag bara fick skicka med mina barn en enda livsvisdom så är det det att, "lycklig är inget du kan bli, det är bara något du kan vara". Det är så vanligt att man tror att.... bara jag fått det där....bara jag gjort det där...när jag är klar med det här.... kommer jag att bli lycklig. Men faktum är att då kommer du jaga lyckan resten av ditt liv...ända tills den dag du stannar upp och upptäcker att lycklig är något du är...just här och nu.
 
Önskar er alla en trevlig Kristi Himmelsfärdshelg!
Med kärlek <3
Anna