En första tand.

Dagarna rullar på och vi har njutit av den härliga sommarvärmen och bott stugan. Sigrid har fått sin första tand..4 1/2 månad. Sitter själv gör hon också...tidig med allt den där lilla damen💕 
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

Igår eftermiddag kom mamma till oss i stugan. Hon hade med sig kött till kvällens grillning...hjortbiff och revbenspjäll. Så himla gott blev det 😋 Josef missade tyvärr detta goda för han skulle till Stockholm med möten inbokade på vägen dit.
Idag har vi tagit det skapligt lugnt i stugan förutom en liten tur för handling i stan. (Hugo stannade i stugan hos mammamormor ) Linda  och Emma kom förbi på en fika och Emma stannade kvar för lite lek.
På kvällen bjöds vi bort till Viktoria och Stefan på mat! Supertrevligt och kul att träffa alla vänner som var där! Vilma och Clara kom också dit en sväng😊 Tusen tack!🙏🏻
(null)
(null)
(null)

Nu är vi hemma och barnen sussar så gott och jag har packat väskorna. Imorgon är det min och barnens tur att åka till Stockholm. Vi ska på lillkusinens 2-årskalas!💕 Josef skulle egentligen också följa med men vi har tyvärr ingen hundvakt imorgon.
Så nu ska jag krypa ner och förhoppningsvis sova någon timme innan Josef kommer hem och sen får jag sova ett par timmar till bredvid honom innan vi ska upp och iväg.

God natt från mig!
Med kärlek ❤️
Anna