Premiärbad och sjukstuga.


Det blev premiärbad för Sigrid på badhuset igår eftermiddag. Clara följde också med...och så Hugo och Josef. Det gick väldigt bra...lät henne inte bada så länge dock utan gick upp och klädde på efter en stund. Väldigt lugnt och skönt i badhuset. De andra badade såklart ett tag till...och Clara och Hugo åkte rutschbanan några gånger.
När vi var klara skjutsade vi Claris till sin pappa igen och vi beställde thaimat med till stugan. Nr 15 med räkor från Super Thai är supergod. 👌🏻👌🏻Skulle kunna äta den alla dar i veckan .
Vilma skulle egentligen kommit ut och kollat talang med oss men det var något med bilen som strulade så hon stannade kvar i stan. 
Vilken superfinal det var...alla var värdiga vinnare tyckte vi. 
Idag har det vart sjukstuga här. Hugo har blivit jätteförkyld och Sigrid väldigt blank och rinning i ögonen. Jag har ju avvaktat det här med öppna förskolan bara för att jag vet att det är så lätt att åka på något och jag vill helst slippa det när Sigrid är så liten. Nu tänkte jag att det snart borde vara över med förkylningar men så var visst inte fallet. Hoppas det är en lindrig variant🙏🏻 Mamma och Bengt har varit sjuka ett par veckor snart i influensa men de har vi inte träffat så det borde inte vara baciller från dem.
Så som sagt...inte så många knop här idag . Lyckades i alla fall slänga ihop en rulltårta och göra mumsiga bakelser.
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)

Trevlig kväll!💕
Med kärlek ❤️
Anna

badhus - talang