Påskparad!


Skärtorsdag och påskparad. Så glad över att vara mammaledig och kunna gå med de små😍🐣🐥 Ska nog se till att alltid vara ledig denna dag även i fortsättningen så länge barnen vill gå vill säga.
Brukar se till att gå långt fram..typ precis bakom orkestern för det känns liksom mer paradigt då! Ett år när tjejerna var små hamnade vi jättelångt bak och hörde ingenting. Inte alls detsamma .
Idag var allt på topp...den lilla påskgumman sov i vagnen och Hugo var en söt,glad påskkanin🐰😍 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En sak fick mig dock att dra ner min toppkänsla...två poliskvinnor! De kom flåsande och uppjagade och gick hastigt fram och tillbaka och tittade in i folksamlingen. Som att de jagade någon. Min första tanke var..terrorist( hur stört är inte det?!)...och tusen tankar följde och det kändes väldigt olustigt helt plötsligt. Men vi följde strömmen och paradade på. Josef mötte upp oss och hakade på. Såg de där poliserna senare stå längre fram och se relativt lugna ut. Väldigt undrande över vad det var de rusade runt för...för om det inte var "skarpt läge" tycker jag att det var väldigt oproffsigt av dem. Poliser ska utstråla lugn...inte irriga och skärrade i en folksamling om de typ försöker ta en snattare eller vad det nu var. Så om så var fallet ger jag dagens ris till dem!! Sluttjatat om det!
Det var en mysig parad och och trevlig sångstund på torget! Hugo fick bästa platsen...på pappas axlar.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

 Åkte hem direkt efter eftersom det inte gått 48 timmar sedan Hugo kräktes. Synd att gå i affärer och kanske smitta någon. 

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk!!
Med kärlek ❤️
Anna

orkester - påskhare - påskparad