Några dagar i mars.☀️

I torsdags åkte Josef på resa. En resa som bokades för ett år sedan innan vi visste om Sigrid så han var väl inte sådär jätteentusiastisk på att åka iväg. Men till slut bestämde han sig för att följa med ändå. Tror dock att det kändes lite jobbigt att lämna oss när jag var förkyld, mamma har lunginflammation och vår  extra hundvakt var i Sälen. Men det har gått väldigt bra. Vilma har kommit och gått ut med Milo (och farfar Leif hade med honom på jobbet torsdag och fredag) och Clara och Tilda har varit hemma och hjälpt till om det behövts. Världens mest underbara barn har jag. Hugo har varit hos faster Marit och Ola och lekt några timmar både lördag och söndag. 
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)

I söndags åkte vi till stugan en sväng och invigde vår nya vildmarksgrill som vi köpte i Karlstad förra veckan. Superbra verkligen. På kvällen hade vi såklart våffelmys eftersom det var våffeldag.
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

Vi har haft en toppenmysig helg och de här dagarna gick förvånansvärt fort och igår kom Josef hem. Har längtat ❤️
Hugo är iväg till förskolan  och förhoppningsvis blir barnvagnen lagad idag (trasigt däck ) så vi kan ge oss ut på en promenad i vårsolen. 
Ha en bra dag!
Med kärlek❤️
Anna