Påskägg, påskmat och påskmys🐣🐥


Vilma kom förbi med ett påskägg fyllt av överraskningar till sin lillebror. Så gulligt! Lyckligt lottad han som har så goa storasystrar! Självklart skulle det blåsas bubblor på direkten till Milos stora förtjusning😊
(null)

(null)

  (null)

Senare åkte Hugo och Josef till lekparken och jag fortsatte fixet med påskmaten.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vid sextiden kom Marit och barnen. Fick en alldeles ljuvligt vacker påskbukett💐
Sen var det mattajm och så påsktårta på det. Min favorit på årets påskbord var en räk- och mangosalsa som kommer göras fler gånger till sommaren.
Hugo har väntat hela veckan på kusin Emil då de pratat om att spela ett Star Wars spel på ipaden. Lycklig kille som fick en spelkompis. Vi är inte mycket till hjälp när det gäller sådana där spel, men nu klarade de alla banor. Finaste , snällaste kusinerna❤️
(null)

(null)

En mysig, trevlig påskafton helt enkelt.
Hoppas ni får en fin fin dag!
Med kärlek ❤️
AnnaEn strålande dag!☀️

Glad Påsk mina vänner! 
Ser ut att bli en alldeles strålande dag som vi ska se till att fylla med så mycket glädje det bara går.
Hugo och jag var ute nu på morgonen, och tänk..påskharen har visst varit här inatt. Och det var visst inte bara godis i det där ägget! Vilken lycka!🐰😊
(null)
(null)

Ikväll kommer Marit, Emil och Ronja och påskmyser med oss. Tjejerna kommer inte förrän imorgon men jag vet att de har det topp där de är idag!
Josef och Hugo har åkt iväg på lite fix, Sigrid somnade precis och jag ska börja förbereda påskmaten.
Önskar er alla en riktigt bra dag och Glad Påsk hörrni!!🐣🐥
Med kärlek❤️
Anna


påskafton - påskhare - påskägg

Påskparad!


Skärtorsdag och påskparad. Så glad över att vara mammaledig och kunna gå med de små😍🐣🐥 Ska nog se till att alltid vara ledig denna dag även i fortsättningen så länge barnen vill gå vill säga.
Brukar se till att gå långt fram..typ precis bakom orkestern för det känns liksom mer paradigt då! Ett år när tjejerna var små hamnade vi jättelångt bak och hörde ingenting. Inte alls detsamma .
Idag var allt på topp...den lilla påskgumman sov i vagnen och Hugo var en söt,glad påskkanin🐰😍 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

En sak fick mig dock att dra ner min toppkänsla...två poliskvinnor! De kom flåsande och uppjagade och gick hastigt fram och tillbaka och tittade in i folksamlingen. Som att de jagade någon. Min första tanke var..terrorist( hur stört är inte det?!)...och tusen tankar följde och det kändes väldigt olustigt helt plötsligt. Men vi följde strömmen och paradade på. Josef mötte upp oss och hakade på. Såg de där poliserna senare stå längre fram och se relativt lugna ut. Väldigt undrande över vad det var de rusade runt för...för om det inte var "skarpt läge" tycker jag att det var väldigt oproffsigt av dem. Poliser ska utstråla lugn...inte irriga och skärrade i en folksamling om de typ försöker ta en snattare eller vad det nu var. Så om så var fallet ger jag dagens ris till dem!! Sluttjatat om det!
Det var en mysig parad och och trevlig sångstund på torget! Hugo fick bästa platsen...på pappas axlar.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

 Åkte hem direkt efter eftersom det inte gått 48 timmar sedan Hugo kräktes. Synd att gå i affärer och kanske smitta någon. 

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk!!
Med kärlek ❤️
Anna

orkester - påskhare - påskparad