Vågskvalp och sommarlycka☀️

Öppet fönster i sovrummet...så man vaknar till fågelkvitter...alltså finns det något mysigare att vakna till? Jag och Sigrid smög upp medans grabbarna sov vidare. Morgon-tv...en kopp kaffe och lite pyssel och lek....sååå mys.
Sen ut i trädgården...Sigrid i vagnen och bara njuta av värmen, solen och all underbar grönska.
Sigrid somnade till och jag hörde sötaste Hugorösten från sovrummet berätta sagan som jag berättade igår kväll så jag smög in till grabbarna som vaknat.
Fixade räkmackor till frukost och det här underbara vädret alltså...det gör så att allt smakar mycket godare.
Vid lunchtid packade vi oss i båten och åkte ut till Vålön och Sandvikarna för en dag på stranden. Väldigt mysigt och härligt. Rostbiff och potatissallad...godaste strandmaten. Hugo han föredrar pannkakor och morfar Gerts blåbärssylt..så det fick han.
Sigrid tog sig en tupplur på filten under parasollet....och Hugo hittade en ny vän att leka med igen😊 
Lagom till att vi packat oss i båten igen kom det en regnskur...välbehövligt. Väldigt kort regnskur dock...solen sken snart igen.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)

(null) (null)

(null)
(null)
(null)
(null)

Vilma och Filip kom ut en sväng och hjälpte till med tvättning av jeepen. Hon ska bli skjutsad i den till balen imorgon av Josef 😍 😍 De hade just varit och skrivit på ett hyreskontrakt...min prinsessa ska flytta ihop med sin prins....så himla glad för deras skull!!❤️ Stort grattis! Nära oss dessutom😊 Kan det bli bättre??😘
Josef åkte iväg för en golfrunda med Ola och jag och barnen kollade Madicken. Ett bra avslut på en bra dag!❤️
Ha det gott!
Med kärlek ❤️
Anna


sandvikarna