Dopförberedelser💕

PĂ„ lördag ska vi ha ett litet dop för Sigrid hemma i stugan. Vi har dragit grĂ€nsen vid förĂ€ldrar och syskon den hĂ€r gĂ„ngen. Lite mindre..lite lugnare. NĂ€r Hugo döptes var vi nĂ€rmare 80 personer...jĂ€ttetrevligt men vi kĂ€nde Ă€ndĂ„ för att ha en nĂ„got mindre tillstĂ€llning.
Vilket sommarvÀder vi fick igen. Mamma kom cyklandes pÄ morgonen och Hugo följde med bort till henne en stund. Han kom hem till lunch eftersom vi skulle fÄ besök.
(null)

Det var prĂ€sten som kom hit och vi planerade sjĂ€lva dopceremonin...vĂ€ldigt trevlig var hon. HĂ„ller tummarna Ă€ven för bra vĂ€der till helgen.
PĂ„ eftermiddagen Ă„kte vi till mamma pĂ„ VĂ€stanĂ„s. Josef hoppade av vid Mastis dĂ€r de skulle kolla fotboll men jag, Hugo och Sigrid Ă„kte dit. Vi tog en tur till KlockaregĂ„rden och köpte lite blommor🌾🌾 Sedan tillbaka till VĂ€stanĂ„s och det blev ridning pĂ„ Mini...Sigrids allra första ridtur. Det Ă€r stort!đŸ˜đŸ€— Hugo red ocksĂ„...sĂ„ duktig min Lillprins 😘
Sedan svÀngde mammamormor ihop en trolldeg till Hugo och det bakades för fullt. Sigrid trÀnade krypning...brorsan visade glatt hur man gör. Dröjer inte förrÀn det Àr lika full fart pÄ henne.
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)

Sedan Ă„kte vi hem till stugis. Tilda har olyckligtvis blivit sjuk..över 39 grader hela dagen stackarn och ont i halsen. Hoppas hon mĂ„r bĂ€ttre imorgon ❀
Med kĂ€rlek❀
Anna