Bada bada...

Ljuva sommar. Vilken värme det var igår. God frukost. Min pappa hade bakat mitt favoritbröd som jag fått. Tack bästa pappa❤️ 
(null)

Mamma kom förbi och jag gjorde mango-och avokadosalsa med räkor. Väldigt somrigt och gott!
(null)
(null)

Bad vid bryggan. Lite simträning för Hugo. Josef kom hem på eftermiddagen...och nu ska han hålla sig i hemtrakten ett tag. Mycket jobb...men är man sin egen blir det lätt så. Väldigt stolt över honom och hans företag som han byggt upp är jag.
(null)

(null)

(null)

Sigrid svalkade sig också igår...så söt var hon när hon badade i en hink.  Hugo och Emma hade satt den lilla rutchkanan i barnbassängen och åkte för fullt och hade jättekul...så det var lite för livligt för Sigrid i det badet. Därför blev det hinken.
(null)

Josef och Hugo tog sig senare ett dopp till i sjön...så det badades en del igår.
Idag tog vi det lugnt i stugan på förmiddagen. Efter lunch åkte Josef, jag , Sigrid och Hugo till Karlstad för Hugo hade återbesökstid på ögonkliniken. Vi kollade läget med glasögonen(som vi varit dåliga på att använda eftersom han verkade se sämre med dem). Men efter nya mätningar ska de vara rätt och han ska använda dem i princip all vaken tid för att träna det ena ögat som han ser sämre på. Viktigt att träna ögat rätt innan de fyller 7 år för sen är det försent. 
(null)

Jag har anmält mig till en skrivar-kurs som börjar imorgon..på distans. Är väldigt taggad inför den kursen så jag hoppas kunna hitta tidsluckor i mammalivet så jag kan fullfölja den ordentligt. Kan hända att det kommer bli aningen mindre aktivitet här på bloggen. Eller så kommer jag skriva ännu mer....det återstår att se....
Ha det fint så hörs vi snart igen!
Med kärlek❤️
Anna


bada - frukost - sommar