Premiärseger!👏🏻

Lugn hemmamorgon i stan. Josef hade åkt innan vi vaknade( typ vid 5) ..tur och retur till Norge för att hämta älgstaket.(till firman alltså). 
Efter lunch åkte vi och hämtade Vilma, tog en sväng till biblioteket och sedan ut till stugan.
Lagom till Sveriges premiärmatch kom Josef hem och det "Hejades" fotboll för fullt här hemma. Mina godingar! Själv är jag totalt ointresserad av sport på tv...VM...OS...whatever?? Självklart håller jag på Sverige, och om det är finaler och så kan jag tycka att det är lite spännande! 
 Så idag säger jag...grattis Sverige...till premiärseger!
(null)
(null)
(null)
(null)

Ha det gott!
Med kärlek❤️
AnnaVM - fotboll - fotbolls-VM

En bra vecka.

Tycker att vi hunnit med mycket i veckan som gått. Målat lekstuga( med hjälp av Tilda och Hugo)gjort en ny rabatt eller tre kan man säga för jag fixade utanför tjejernas lillstuga också. Sovit i stan ett par nätter och grejat där och sen tillbaka till stugan och hade grillkväll där. En bra vecka helt enkelt. Igår var det söndag och tjejerna åkte till sin pappa men nu när de har sommarlov hinner vi ses i veckan också ❤️
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Måndag😊 Ska sätta mig och planera veckan så jag hinner med allt fix inför midsommar, skrivarkurs, träning och mys med godingar.
(null)

Önskar er en bra start på veckan!
Med kärlek❤️
Anna

Playhouse - lekstuga

Vi målar om.

Förra sommaren lät vi måla om stugan och lillstugan vita och vi blev väldigt nöjda. I år ska lekstugan också målas så det har vi gett oss på nu Hugo, Tilda och jag. Tvättning igår och grundmålning idag har vi hunnit med.Det kommer att bli jättefint!  Mamma kom ut till stugan en sväng och passade Sigrid en stund.
Vi har sovit ett par nätter i stan nu. Finns saker att greja med där också och så har det varit lite för Claras skull. Hon är med kompisar och tycker det är enklare om vi är i stan och nu när vädret ställde om sig lite passade det bra.
(null)
(null)
(null)
(null)

Imorgon förmiddag blir det stugan igen...och mera målning.
 
Ha det fint!
Med kärlek <3
Anna