Som den No-lärare jag är.

Igår var vi forskare här hemma. Undersökte och gjorde upptäckter. Forskardjuren gjorde oss sällskap. Jag hade beställt ett sommarpaket från Forskarfabriken med diverse experiment. Väldigt intressant och spännande tyckte Hugo.Sigrid också för den delen..för att inte tala om mig själv..som den No-lärare jag är . Vi undersökte småkryp och tillverkade egna såpbubblor bland annat i skuggan av vår älskade lind.
  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

På kvällen tog vi en båttut in till gästhamnen...plockade upp mamma på vägen... och åt kvällsmat på Thairestaurangen. Väldigt mysigt och gott! Så otroligt vacker kväll! Man blir alldeles varm i hjärtat. Sigrid somnade på vägen hem och Hugo efter kvällssagan som Tilda läste. Josef och jag tog ett jacuzzibad..hör inte till vanligheterna att vi lyckas med det samtidigt <3
(null)
(null)

Idag tar vi det lugnt i stugan...i alla fall jag och Sigrid. Hugo och Josef tog en båttur in till gästhamnen för lite minigolf...men vi håller oss så mycket vi kan i skuggan. Tilda jobbar i glasskiosken vid Rönnebergs sjökrog och Clara har hjälpt mamma med lite oljetappning.
 
Vi får se vad vi hittar på senare denna fredag!
Må gott!
Med kärlek <3
Anna
 
 experiment - forskarfabriken - sciencefactory

Tacksam för denna sommarmorgon!

Det är så vackert och rofullt denna stilla morgon. Jag och Sigrid vaknade vid sex och smög oss upp och ut. Alldeles varmt och skönt var det där vi strosade runt i trädgården och tittade på ditt och datt och luktade på alla möjliga växter och lyssnade på alla fåglar. Spännande tyckte Sigrid. Tror nog att luktärterna blev hennes favoritdoft...precis som min. Vattande alla blommor som jag glömde igår kväll..lekte lite i lekstugan och sen satte jag Sigrid i barnvagnen och vi gick bort till hallonbuskarna och smakade de allra ljuvligaste solvarma hallonen. Efter en stund somnade hon så gott i vagnen. Alla de andra sover fortfarande...och jag sitter här på verandan med mitt morgonkaffe och funderar på vad man ska hitta på denna sommardag. Kanske kan vi åka ut på sjön igen? Kanske åka till någon strand? Vi får se...:-) Vad ska ni hitta på denna varma härliga dag?
 
 
Varma solhälsningar från mig!
Med kärlek <3
Anna

Sand mellan tårna.

Som det har badats de här dagarna...och åkts båt. Så mycket sommar som det kan bli.
Igår följde mamma, Sofia och Lovisa med oss ut till Sandvikarna och badade. På kvällen bjöds vi på god mat hos mamma och Bengt. Marcus var också med...och Tilda och Clara. Väldigt roligt och trevligt hade vi!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Idag tog vi en tur ner till farfar Leif och Kristina och badade. Milo hoppade i han med!
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Senare skulle Josef på Brucekväll med vänner och vi myste hos mamma( och badade) i stugan en sväng innan vi åkte hem till oss.  
(null)

(null)

 
(null)

Hoppas ni också njuter i sommarvärmen!☀️☀️
Med kärlek❤️
Anna