Jullovets sista dag.


Idag är det Jullovets sista dag.

Känner stor tacksamhet över att kunna se fram emot en vår som HemmaMamma med mina små. Storebror pyser väl i väg till förskolan några dagar i veckan för att leka med småvännerna, men allra mest är han ju hemma.

(null)
(null)
(null)

Imorgon  tar alltså vardagen vid så mycket den kan och det känns himla fint, det också. Skönt med rutiner och sånt. Vi har njutit allihopa av långa sovmorgnar hela jullovet. Sedan Sigrid kom har det blivit extra långa sovmorgnar. En dag sov vi alla ända till 11. Det är alldeles för länge för mig men det berodde mest på att jag inte sovit på natten. Sigrid har inte riktigt ställt in sig på den dygnsrytmen jag önskar utan hon vill vara vaken mellan sådär 12 och 3 på natten. Sen sover hon till halv 7...vaken någon timme eller två för att sen sova till 11-tiden. Hon är i alla fall en väldigt lugn och harmonisk baby..skriker i princip aldrig..så det känns skönt. Jag behöver inte så mycket sömn och jag har ju ställt in mig på ett år med sömnbrist så det är helt i sin ordning. 

Idag var mamma här och lekte med Hugo och hjälpte mig med diverse bestyr. Tänk att ha en mamma och mormor som hon. Hon är en riktig glädjespridare❤️ 

(null)

Tack Jullovet för den här gången och välkommen vardag. (vardag som mammaledig) 😃
Med kärlek❤️
Anna