Blåsigt och kallt!

Idag åkte vi ut till mamma på Västanås där vi bjöds på lunch. Jag blir alltid lika glad när jag lyckas komma ut och göra något. Det är världens projekt att klä på alla och komma iväg. Längtar till sommaren när man slipper alla dessa kläder. 
Så här gjorde jag idag...
  • Såg till så att Sigrid var mätt, blöjbytt och trött..
  • Ställde iordning alla saker som skulle med..barnvagn, skötväska, biblioteksböcker...
  • Klädde på mig själv alla kläder..vilket även innefattade termobyxor och jacka idag. (Känslan av att svettas ihjäl fick ignoreras)
  • Klädde på Hugo alla kläder utom jacka och mössa( vilket tog en liten stund då det roligaste som finns just nu är att springa iväg och gömma sig när man ska klä på sig) , satte honom på en liten stol i hallen och lät honom spela lite iPad.
  • Sedan var det Sigrids tur..alla kläder och så satte jag fast henne i bilstolen.
  • Koppel på Milo, jacka och skor på Hugo, bilbarnstol +väskor på armen och så öppna dörren.
Som tur var mötte vi Josef på trappan som hjälpte till att få in hund och barnvagn i bilen. Sen var vi  äntligen på väg.
(null)

Hämtade upp Vilma som också följde med ut till mamma.
Hugo och mamma bakade en sockerkaka medan vi väntade på maten.
(null)
Efter mat och fika klädde vi på oss och gick ut.   Hugo åkte rutchkana, lekte i lekstugan och kanade runt på isen på corallen. Meningen var att vi skulle sela på Mini och åka lite häst och vagn men vi höll(trots alla våra kläder) på att frysa ihjäl så det får bli en annan gång.
(null)

(null)

(null)

(null)
Milo var med ute fastbunden i dragkroken med sin långlina. Han må se stor och tuff ut men är ingen livet-på -landet-hund precis. Livrädd för hästar är han. Snabb som blixen var han att ta skydd i bilen när det rörde sig i hästhagen. Vilma gjorde honom sällskap så att han lugnade sig.❤️
(null)
(null)

(null)

(null)
Eftersom det var så kallt åkte vi hemåt efter en stund utelek. Svängde förbi biblioteket och lämnade ett gäng böcker. Låna nya får bli ett nytt  projekt en annan dag.
Med kärlek❤️
Anna