Så himla gott!👌🏼

Gissa om jag blev lycklig när jag hittade ett recept på en av mina favoriträtter!?
Mamma har lagat det här ett par gånger på beställningar och även bjudit oss på det men jag har aldrig tidigare gjort det själv. Tills nyligen. Gjorde det här i förrgår kväll till oss. Josef tyckte också om det...en riktig smakupplevelse! 😃
(null)
(null)
(null)
Så testa tycker jag!!
Men tänk på en sak..kan hända att kål inte är det bästa att äta om du ammar. Tror att det kan bero på det att Sigrid krånglade inatt 🙄
Med kärlek❤️
Anna

korv och surkål - middagstips

En fruktsallad går alltid ner..

Blir väldigt sällan som jag lagar lunch till mig själv när jag är hemma. Det bästa är om det finns några reser kvar att värma men det gjorde det inte idag. Smörgås var jag inte sugen på...men en fruktsallad går alltid ner!:-) Så det blev dagens lunch  idag. Ska laga god mat senare...så mat får jag i mig då!
(null)

(null)
Och lillskruttan som var vaken till 4 inatt sover som en stock idag😴😍
(null)

Med kärlek<3
AnnaStugmys <3


Vi stugmyser några dagar medan det grejas med badrummet hemma.
Så otroligt lugnt och skönt här. Hugo har varit förkyld men är nu frisk och tillbaka på förskolan igen. Han går 15 timmar i veckan nu när jag är mammaledig. Vi fick välja på 3 timmar per dag eller 5 timmar tre dagar i veckan. Vi valde det senare så nu går han tisdag, onsdag och torsdag.
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag trivs så himla bra här i stugan. Skulle lätt kunna bo här ute året runt och så kommer det nog att bli i framtiden. Men var sak har sin tid.
En sak som man blir väldigt bra på när man har en bebis (som vill vara med på allt) är att göra saker med en hand.
Sminka sig, laga mat, städa t.ex....inga problem. Bärselen funkar ibland men min arm är tydligen skönare ;-) Har fått en bärsjal av min svägerska så ska googla på hur man knyter den för det verkar mycket skönare att sitta/ligga i en sådan än en bärsele. Så jag återkommer med hur det gick:)
  (null)

I eftermiddag kommer mamma och Carina hit och imorgon får vi besök av Linda och Emma. Ska bli trevligt!
 
Önskar er en fin dag!
Med kärlek <3
Anna

bärsjal - januari - mammaledig - stugmys