En glimt av veckan.

Förra söndagen var vi på besök hemma hos Josefs farmor. Så StorSigrid fick träffa LillSigrid äntligen❤️ Vi fick torsk med äggsås...finns ingen som kan göra det så gott som hon!  (null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen bjöds vi på middag hos mamma och Bengt i stugan. Alla mina fina barn och jag. Josef var såklart också bjuden men han var tvungen att jobba.
Vilken drömstuga! Så himla fint har de gjort! Mamma blev firad av Bengts bröder med familj. Vi hade väldigt trevligt och gott var det!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
Annars har vi mest varit hemma och myst i veckan. De ringde från förskolan för att upplysa oss om att det gick magsjukan där så vi har hållit Hugo hemma. Mycket tacksam för den informationen. 
Vi plockade fram skidorna en dag så Hugo fick prova men det får bli till att köpa nya för stavarna var alldeles för korta. 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
Vi har pysslat, målat och skrivit vårdikt.
(null)

(null)

(null)

(null)
Vi har bakat(Vilmis var med).
(null)

(null)

(null)
Vi har ätit gott!

(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

Vi har yogat❤️🙏🏻
(null)

(null)

(null)
Vi har fotat😍
(null)

(null)

(null)

(null)
Igår åkte vi ut till stugan och tände en brasa och grillade korv barnen(inte Vilma dock), Milo och jag. Supermysigt men det blev rätt så kallt så fort solen försvann men ändå skönt att vara ute och så smakar allt mycket godare när man äter ute.
Men efter någon timme packade vi oss in i bilen och med braslukt i håret åkte vi hemåt.


(null)

(null)
(null)

(null)
Önskar er en fin söndag!
Med kärlek❤️
Anna
bakning - foto - korvgrillning - mammaledig - yoga

Ett år rikare.

Alla hjärtans dag igår och även min födelsedag. Fick frukost och tårta på sängen av Hugo och Josef och jättefina presenter...bland annat en mysig semestertripp längre fram i vår. Det ser jag verkligen fram emot. 
På eftermiddagen kom mamma och senare tjejerna och grattade mig. Superfina presenter...tack mina älsklingar. Hade gjort räksmörgåsar som vi åt. Och min absoluta  älsklingsglasstårta av alla glasstårtor!
Idag har jag varit hemma och myst med Sigrid. Bärsjalen som jag fått av Sofia är så skön att bära i. Sigrid verkar också tycka det för hon somnade så gott i den.
(null)
(null)

(null)

Imorgon är det äntligen fredag...och Hugos favoritprogram Talang🌟
Nu ska jag krypa ner bredvid den här godingen😍
(null)

Trevlig helg önskar jag er!
Med kärlek❤️

Ja må de leva😃


Igår började Sigrid och jag på babymassage. Så himla mysigt. Gick på det med Hugo också när han var liten. Hugo fick vara hos faster Marit som var ledig igår. Efter massagen åkte jag dit och bjöds på fantastiskt god lunch. Jättemysigt! ❤️
 Senare grattade vi Milo som fyllde 1 år med ett inslaget stort ben.
 
Idag grattade vi Clara efter skolan. Vi åkte och hämtade henne och spelade "ja må du leva" när hon klev in i bilen. Sedan åkte vi hem och åt Semmeltårta. Fyller man år på fettisdagen så är det ett måste!!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Clara har videung som sin "födelsedagsblomma" så jag passade på att måla ett videungkort till henne idag. Vilma har blåklocka ,Tilda har liljekonvalj, Hugo ringblomma och Sigrid julros.
(null)
(null)

Mamma fyller också år idag men vi får gratta henne en annan dag eftersom magsjukan tog omtag där. Stort grattis till henne i alla fall!❤️
På kvällen hade vi spelkväll och idag spelade vi ett spel som Hugo fick av Marit igår. Vem där? Ett av mina älsklingsspel när jag var liten och Hugo hade sagt att " det här var det roligaste spel jag någonsin spelat" till Marit så jag antar att det kommer bli ett favoritspel även för honom😃
(null)
Och lite mer bilder från igår 😊
(null)
(null)
(null)

Ha en god kväll!
Med kärlek ❤️
Anna



babymassage - födelsedag - semla - semmeltårta