Lucia, kalas och julgran🌟🎄

För en vecka sedan imorgon firade vi lucia. Sigrid tÀrna, Hugo tomte och jag Lucia gick frÄn rum till rum med vacker musik (en liten högtalare med luciasÄngen hade vi till förstÀrkning) och lussebricka. Till Josef som fÄtt order av Hugo att stanna kvar i sÀngen och till Vilma och Tilda. Clara sov borta sÄ hon missade detta. VÀldigt mysigt var det.
PÄ eftermiddagen Äkte vi till mamma och lussade och sedan till Josef pÄ Convoy.
(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

En dag Ă„kte vi till Örebro och strosade runt...Ă„t pĂ„ godaste Chop Chop och hade mys.
(null)

I mÄndags var vi bjudna hem till faster Marit och familjen för att fira Ronja som fyllde Är! SÄ himla gott och trevligt!
(null)
(null)
(null)

IgĂ„r tog vi in granen och klĂ€dde den och nu faller julbit för julbit pĂ„ plats. Endast 5 dagar kvar nu...och det Ă€r liksom de hĂ€r dagarna innan som Ă€r de mest julemysiga och stĂ€mningsfulla tycker jag. Men mitt i allt detta julestökande har vi ett 1-Ă„rskalas att fixa ocksĂ„. SĂ„ himmelens nytt kĂ€nns detta. Det fĂ„r ju liksom inte blandas ihop med julen pĂ„ nĂ„got vis fast det kommer ju göra det Ă€ndĂ„ eftersom  det Ă€r sĂ„ juligt just nu.
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

PĂ„ fredag kvĂ€ll....nĂ€r vi tĂ€nder vĂ„r julspiral...sĂ„ har den fĂ„tt en ny innebörd...för det var förra Ă„ret pĂ„ Ă„rets mörkaste natt som hon bestĂ€mde sig för att komma till vĂ€rlden...vĂ„r lilla Sigridâ€ïžđŸŒŸ VĂ„r lilla ljusstrĂ„le🌟
Ha det fint sÄ hörs vi snart igen!
Med kĂ€rlek❀
Anna
Convoy parts - LillNisse - lucia - star Wars