Ögonläkare och Tomteorkester

Igår var vi i Karlstad på ögonkliniken med Hugo för återbesök. Han har ju ett superöga och ett "latöga" kan man säga. Glasögonen har han för att latögat ska börja jobba lika bra som det andra. Förra gången såg han endast 30% på det ögat men nu...eftersom han varit så duktig och använt glasögonen all vaken tid har han tränat upp det till 60%. För att kicka igång det ytterligare ska han träna med lapp för superögat 1-2 timmar per dag. Det som är så bra med att upptäcka sådant här tidigt är att det går att träna upp synen fram till ca 7 års ålder. Efter 7 år stängs den möjligheten för gott enligt ögonläkaren. Så det kändes väldigt positivt att det gått så mycket framåt!
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

Hugo var på bakhumör när vi kom hem. Så vi bakade en supersmarrig saffranskaka( utan socker och vetemjöl ). Färska dadlar som sötning och mandelmjöl...riktigt gott faktiskt! Sedan var det bus och lek dagen lång och på kvällen åkte vi och hälsade på faster Marit med familj. Mysigt!
(null)
Min uppfinningsrike musikaliska son har här konstruerat en saxofon av storlego😃
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

Idag har Sigrid och jag varit på Tomteorkester på Lekverksta´n. Väldigt mysigt och väldigt kul att få uppleva detta ännu en gång för min del. Väckte en massa gamla goda minnen när jag gick dit med tjejerna när de var små. Tänk om jag då vetat att jag 16 år senare skulle stå där med en ny liten bebis och ha en ny liten familj? Så lite man vet om framtiden egentligen?
(null)
(null)
Bäst att ta vara på och vara tacksam för alla stunder av välmående för rätt var det är kan det vara ett minne blott <3
(null)

Önskar er en fin dag!
Med kärlek <3
Anna

tomteorkester - ögonkliniken