Sista helglediga veckan för vissa.

Då var första augustiveckan till ända. Sista hellediga veckan för vissa. Nästa vecka är det dags för föris igen för Hugo och tjejerna börjar också skolan i slutet av veckan. Själv är jag föräldraledig ett tag till men jösses vad fort tiden går! Ansökte om förskoleplats till Sigrid igår😭😭 asså mitt mammahjärtat gråter floder. Men ett litet tag till ska jag njuta av ledigheten....eller ledighet? Föräldraskapet  som hemmamamma kan jag väl kalla det. För minsta ledig känner man sig inte med en endaste sekund som småbarnsförälder. Men mysigt är det!❤️
Idag var vi i järnvägsparken och lekte en stund.( igår också för den delen). Sen åkte vi hem till Vilma där det var fullt hus. Jesper( Vilmas kompis) skulle baka en kladdkaka och Hugo fick hjälpa till. Det är så himla mysigt i lägenheten. 
När Josef kom hem från jobbet åkte vi ut till mammas stuga och badade. Väldigt varmt och skönt i vattnet. Sen bjöds vi på någon sorts supergoda bönor och pastrami. En sväng till vår stuga blev det med...för lite fix.
Imorgon är det redan onsdag. Får se vad vi hittar på då. Börjar nog dagen( som idag) med Morgonyoga.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
(null)

Ha det fint!
Med kärlek❤️
Anna