Hur glad blir man inte?!

Sigrid vaknade tidigt idag...Hugo också för den delen. Vi gick upp och kollade morgon-tv, åt frukost och myste lite innan det var dags att åka till föris. Josef brukar skjutsa på morgonen och jag hämtar på eftermiddagen.
Efter en del ställa-sig-upp-mot-möbler-träning blev sötis trött och vi gick och lade oss. Idag blev det vila för min del också. Har sovit ganska dåligt de senaste veckan så det var otroligt skönt att bara ligga i sängen bredvid Sigrid och snosa. Hade egentligen en del måsten men ibland måste man bara ta sig tid att göra ingenting. Så himla skönt!
(null)

(null)

När vi vaknade gick vi ner till tjejerna.,,Vilma hade också kommit. Hur glad blir man inte när man kommer in i tvättstugan och det helt plötsligt är städat?! Snälla Tilda hade städat och sorterat all tvätt som fanns! Hon hade hört om ett av mina "måsten" och passat på när jag låg och sov. Alltså det är så snällt att jag inte vet vad....!!! Tusen tack!
Sen åt vi lunch och pratade om ditten och datten. Så stolt över mina tjejer och det känns så skönt att de vet att man alltid finns där och stöttar dem vad än det gäller. 
Sigrids favoritleksaker just nu är grytor och slevar. Det har alla barnen gillat! Så varför köpa en massa dyra leksaker?😃
(null)

Hämtade Hugo. Vi åkte en tur till vårt hemliga kantarellställe för att kolla läget, men det fanns inte en svamp så långt ögat nådde. Vi var nog lite tidiga dit i år.
Efter ett Bengas-besök åkte vi hem. Musik, dans, mellis, spel, rita med syrran och så såklart gå-träning var en del av eftermiddagens handlingar.
(null)

(null)

(null)

(null)
Tjejerna fixar och grejar i sina rum och det är väldigt mysigt att de stannade även den här veckan.
(null)

Imorgon är det fredag och jag tror bestämt att det får bli ett fredagsbak...bullar kanske? Och så ska vi testa nya vällingmaskinen som Josef köpt! Så smidigt att bara ställa vällingflaskan under och trycka på en knapp så kommer färdig välling ut! 👌🏼👌🏼
(null)
(null)

Ha en bra kväll!
Med kärlek❤️
Anna