Snabba beslut, djupa andetag och ny frisyr.

Idag på förmiddagen åkte jag, Tilda, Hugo och Sigrid till Karlstad för att göra lite ändringar på  vår beställning till badrummet då det visat sig att vi inte kunde ha det handfatet vi beställt från början. Vi skulle även bestämma badrumsskåp och ändra storleken på badkaret  eftersom kaklet vi valt lite tjockare än det som var innan. (Felar någon cm för 160 badkar) . 
Vi hittade ett fint handfat och fick hjälp med att ändra beställningen men sen när de sa att det skulle ta upp till 3 veckor att få hem det kändes det för länge så jag började vela lite och bytte till ett annat. Jättefint det med! Sigrid vaknade och var hungrig mitt i allt detta velande och Hugo blev rastlös men vi lyckades få till en ny beställning...och badrumsskåpet kommer bli supersnyggt! ( dock tror jag bestämt att det blev dyrast av allt i badrummet) Hoppas att Josef också kommer gilla det!
Sigrid var inte på humör att åka hem just då (efter att jag matat henne i bilen) utan vi fick stanna på McDonalds ,ta några djupa andetag , och äta lunch där. Skönt när bästa Tilda är med❤️När vi sen åkte hem somnade hon så gott i bilen.
Besök av Ellen, Wilma och Björn när vi kom hem. Trevligt!
Sen åkte Josef och Hugo till frissan och jag, Sigrid och Milo tog en sväng till stugan så Milo fick springa lite.
Nöjd och snygg kille väntade när vi kom hem.
(null) (null)

(null)

(null)

Hoppas ni haft en bra dag!
Med kärlek❤️
Anna
badrum