Så vackert som det kan bli.

Idag åkte vi ner till Baggerud och grillade korv på eftermiddagen. ( Vi skulle hämta volvon som blev kvar där sen fisketuren igår) 
Alltså så himla mysigt!
Vindstilla, vårvarmt, fågelkvitter och en spegelblank sjö. Vi såg örnar...mäktigt. Och en snok som låg och myste. Sigrid somnade i vagnen och vi grillade och åt vår picknick. Livet på en pinne!
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

Sen begav vi oss bort till lekparken en stund. Josef var tvungen att åka före oss för att jobba en stund. 
Men vi stannade och lekte. På lekplatsen dit jag brukade gå med Vilma och Tilda när de var små. Bodde ju en bit bort från campingen då. 
(null)

(null)

(null)

När vi skulle åka hemåt stannade jag till på vägen vid huset vi bodde i för att ta ett kort och skicka till tjejerna. Precis då kom han som äger och har det huset som sommarställe och stannade till. Han kände igen mig och frågade om vi ville gå in och kika i husen. Så det gjorde vi. Femton år sedan jag var där men det var sig likt. Fint renoverat men ändå sig likt. Speciell känsla. 
(null)

Åkte förbi Josef på jobbet innan vi åkte vidare hem. Söndag och bytardag för tjejerna. De hade redan blivit hämtade så vi hann inte ge dem veckokramen. Vi får åka och leta upp dem imorgon för den❤️

Hoppas ni haft en god helg!
Med kärlek❤️
Anna


baggerud - korvgrillning - vårmys