När man ska passa en tid...

Kosläpp på Västanås idag. Vi skulle åka vid 10...kom väl iväg vid halv 11 ungefär. Som alltid när man ska passa en tid får klockan för sig att rusha. En lillkille som "jag ska bara...", en lilltjej som inte vill sova förmiddag, jag med dunderhuvudvärk och en snäll Tildis hjälper till så vi kommer iväg till slut. Josef var inne på jobb och åkte direkt därifrån. Henrik och Kerstin mötte också upp för att se alla glada kor. Vi kan ju se dessa kor när vi vill men det är något speciellt när de får springa ut för första gången på bete. Sigrid som somnat i bilen vaknade till och var hungrig precis när korna skulle ut. Gick undan en bit och gav henne en slurk mjölk så hon blev lite nöjdare. Därför väldigt få foton från kosläppet.
Sen gick vi bort till mamma och Bengt och fikade i deras nya boende, i sjuan😊 Jättemysigt. Sen blev det lite ponnyridning för Kerstin och Hugo. Ja Sigrid fick också provsitta hon med. Så söta alla och snällt av mammamormor att hämta ponnysarna.
(null)


(null)
(null)
(null)

(null)
Eftermiddagen tillbringades i stugan. Lunch. Städning. Snickring. Badning. Skjutsade in Josef på 40-årsfest. Hade varit kul att varit med men Sigrid är för liten att lämna bort än tycker jag. Köpte med Kinamat ut till oss och så har vi haft en lugn och mysig stugkväll. Höll utkik efter Clara som satt i publiken på Stjärnornas stjärna idag tillsammans med Viktoria och Andrea. Så kul för henne att få gå på det!!
Ikväll har vi bäddat storsäng i tv-rummet och här intill ligger barnen och sussar så gott. Bara jag vaken. Somnar nog snart jag med. Vi får se när Josef dyker upp...blir nog inte än på länge,
  (null)

(null)

(null)
(null)

Ha en bra kväll och ta hand om er!
Med kärlek <3
Anna
 
 kosläpp