En brandman, lillkusin ,kompislek och kattlycka.

Lördagmorgon och alldeles underbart väder. Ända sedan branden i köket har Hugo pratat om eldsläckning så han fick agera brandman den morgonen. Josef tände en eld, var larmcentral och Hugo ryckte ut med vattenslangen😍
(null)
(null)
(null)

Senare gick vi bort till mamma och Bengt. Hugo cyklade.Vilma, Filip och Clara kom också dit. Och min bror med familj. Har inte träffat dem på jättelänge och Lillkusinen hade blivit stora tjejen❤️
(null)

Bjöds på god mat och hade en trevlig kväll och knallade sen hem i vårnatten. (Kändes som natten men klockan var nog inte mer än tio, hehe)
Hugo låg nedbäddad i skrindan så mysigt och Sigrid sov i vagnen. 
(null)

Igår var vi ute och grejade vid stugan. Emma kom cyklandes och hon och Hugo lekte nästan hela dagen. Lillkusinen kom också en stund och lekte i lekstugan. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

På eftermiddagen åkte jag in och hämtade Tilda som äntligen mådde bra nu. Syskonmys och grilltajm. På kvällen åkte vi in till stan, Hugo ville leka hos faster en stund, Tilda åkte hem till sin pappa och jag handlade lite och så. När vi sen skulle åka ut till stugan var inte Sigrid alls på humör att åka bil utan började skrika så jag svängde in vid huset i stan och tog ut henne en stund. Och det var väl en väldans tur...för gissa vem som kom springandes? Jo lilla Siri. Hon försvann från oss för två veckor sedan, efter branden. Vi har ställt ut mat och så men har inte sett röken av henne. Vi har varit där varje dag och ropat och det har varit hantverkare i huset flera dagar men ingen Siri. Men så igår, tack vare Sigrids skrik så kom hon äntligen hem. Söta Siri❤️ Vilken kattlycka!!

Hoppas ni haft en bra helg och ha en bra start på veckan!
Med kärlek ❤️
Anna