Bästa vän och Mormor Bus.


Vi hade tänkt åka till Kummelön Madde, barnen och jag men den kalla blåsten gjorde att vi ändrade på det. Madde, Oscar och Filippa kom hem till oss istället på en fika. Sigrid fick jättesöta kläder i present😍 Så mysigt och trevligt att träffa dem...blir alltför sällan.
(null)

Sen kom Vilma på lunch och MammaMormor med. Hon har varit på resa till Frankrike med Bengt några dagar och innna det hade hon influensa och lunginflammation så det kändes väldigt längesedan vi träffades ordentligt. 
(null)

Hugo följde med henne ut till stugan på eftermiddagen och jag och Vilma gick promenad med Milo. Sigrid fick ligga i vagnen och mysa och hon somnade så gott.Har haft huvudvärk som smugit sig på under dagen (illamående också) så när vi kom tillbaka bar jag med en sovande Sigrid in, tog en Ipren och somnade bredvid henne i soffan. Så skönt! Rädd att jag skulle åka på magsjukan men illamåendet släppte något.  Tyvärr fick vi ändra planerna för kvällen eftersom jag kände mig hängig. Skulle haft gäster på taco-kväll men det får bli en annan gång.
Blev en lugn hemmakväll framför Let’s dance och Syskonmys 💕
(null)
(null)
(null)
(null)

Hoppas ni haft en mysig kväll!
Med kärlek ❤️
Anna


letsdance - mammamormor