Trolleri och magi...allt är kemi!

Tror att det märks här hemma att jag saknar mitt jobb för jag hittar på än det ena än det andra "skoliga" med Hugo.
Tänker ofta att det här skulle vara kul att göra med en klass men känner samtidigt att jag inte skulle fixa det som jag mår nu. Jag spyr fortfarande flera gånger om dagen och sammandragningarna och alla sjuttioelva andra krämporna blir bara värre. ( förra veckan hade jag så himla sjukt ont i halsen på grund av alla kräkningar...aningen bättre nu) Så det är bäst att lyssna på läkarna och göra som de säger..vila och ta det lugnt.
Och visst är det skillnad på lite "hemskola" med världens snällaste 4- åring och experiment och undervisning med en hel klass. 
När jag började plugga till lärare önskade jag mig draken Berta med tillhörande bok och storblock så det fick jag av mamma när jag fyllde år.
Hugo är i perfekt ålder för den boken och de experimemten  så just nu är det det här som gäller hemma hos oss: "Trolleri och magi...allt är kemi!"
Och vad värmer en NO-mammas hjärta mer än att se hur han upptäcker, utforskar och exprimenterar med sådan entusiasm. Han tycker att det är jätteroligt och spännande!
Jag vet inte riktigt vad som hände med filmsnutten för Hugos ansiket syns inte men ni får en liten skymt av degexperimentet i alla fall :-)
 
Utöver Berta blir det en hel del årstidspyssel. Hugo har till och med döpt sin kommande utställning till "Hösten är min". 
 Igår var det "Äpplets dag".
Då läste jag den underbara berättelsen om hur det kommer sig att det finns en gömd stjärna i varje äpple. Och så lite äppelpyssel och sedan pannkaka med äppelmos och grädde. Det mysigaste jag vet att hitta på sådana saker. ( själv fick jag dock inte behålla pannkakan särskilt länge...men jag har liksom vant mig vid det här laget)
 
Ha det bra!
med kärlek <3
Anna