Vi höstmyser!

Och vips så har det nästan gått en hel månad sedan jag skrev här sist. Höst, mys, lugnt och.... alldeles, alldeles jättejobbigt att vara gravid och inte må bra. Men nu känns det i alla fall som att nedräknigen har börjat...vecka 33 nu. 
Milo växer, Hugo exprimenterar vidare, tjejerna förgyller varannan vecka här hemma ( och fler dagar än det <3)  och Josef är den mest underbara sambo man kan ha...älskar honom <3
Pappa kommer med fanatstiskt god mat, nybakat bröd och hemmagjord blåbärssylt, mamma hittar på roligheter med Hugo och tjejerna, Vilma kommer och umgås, vi inspireras med nya rätter av Linas matkasse, vi fixar iordning en spökhörna, vi träffar vänner och jag är så otroligt tacksam för alla stunder som jag inte mår illa, spyr eller har för jäkla ont. 
Hugo har varit sjuk ett par dagar men förhoppnigsvis har det vänt nu så han kan gå på "nalledisco" imorgon, hockey på lördag och spökfest hos en kompis på söndag. Vore väldigt synd om honom annars för det är något han sett fram emot länge.
Här kommer lite oktoberbilder! 
 
Ha det gott!
Med kärlek <3
Anna
#höstmys - linas matkasse - underbar familj