När man får prata med rätt person...

Igår var vi på ultraljud igen för att kolla läget på moderkakan. Den hade dragit sig upp precis som den ska och bebisen såg ut att må bra därinne.
Jag har ju under den här graviditeten varit helt inställd på att jag ville förlösas med kejsarsnitt men har den senaste veckan börjat tänka om. Har varit och pratat med min barnmorska som jobbar extra på förlossningen i Karlstad och hon är verkligen superbra att prata med.
Så igår efter ultraljudet fick jag träffa en kvinnlig överläkare i Karlstad och jag säger bara....vilken otrolig skillnad det var att prata med henne jämfört med den manliga senioren jag träffade förra veckan. Hon var helt suverän!!
Vi skrev en förlossningsplanering tillsammans...och Josefs uppgift är att berätta att den finns i min journalen när vi kommer in till BB. Känns mycket tryggare.
Eftersom jag har en ökad risk för att föda med avvikande bjudning ( att barnet kommer med ansiktet istället för nacken först) har jag möjligheten att om så blir fallet med den här bebisen kunna välja kejsarsnitt. Annars har vi planerat in en massa bedövningar som jag kan få...och självklart den älskade lustgasen!!
Så det är bara att hålla tummarna för att den lille ligger som man ska...och att allt går bra. Det börjar närma sig nu...
Bebisen verkar i alla fall ha slagit i rekordväxeln i tillväxt trots att jag fortfarande kräks varje dag. Men jag brukar ju få behålla ett par mål mat så någon näring får den i alla fall. Känns som min kropp har börjat samla på sig en hel del vätska nu också för man känner sig väldigt svullen...typ som en stor flodhäst!!
Ha en bra kväll!
Med kärlek <3
Anna