Sista dagen i november...dags att välkomna december. Som jag längtat!

Då var även den här månaden till ända. Det har varit mysmiddagar, bak av pepparkakshus( Bamses värld i år), lussebullebak, ett eget önsketräd, skyltsöndag där Luciakandidaterna visade upp sig, ett fantastiskt gott julbord på Ölme Prästgård och en babyshower som mina underbara döttrar och vänner överraskade mig med. Väldigt mysigt, gott, roliga lekar och jättefina presenter. Så tusen tack än en gång för allt! <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med kärlek <3
Anna

Stugmys, gravidyoga och beslutsångest!

Förra veckan sov vi i stugan några nätter. Så mysigt! Det är så tyst och lugnt...och stjärnorna syns så mycket bättre. Milo trivs också där, där han får springa löst.
 
I söndags kom tjejerna hem igen...äntligen. <3 Som vi längtat. Hugo är alltid lika förväntansfull de söndagar som de kommer till oss. " Idag kommer systrarna". Den här söndagen planerade han att han skulle gömma sig när de kom...och jag skulle säga att jag inte visste vart han tagit vägen. Sen skulle han hoppa fram och krama dem <3
 Idag var det repotage i tidningen om Tilda. Så som jag sagt tidigare välkomnar vi alla röster! Hon har även varit och valt ut kläder som hon ska ha på sig på skyltsöndagen när kanditaterna presenteras på stan. Verkligen superfina kläder från Jon & Jonna fick hon!! Hon var mycket nöjd.
 
 Igår var jag hos barnmorskan och mätte magen, lyssnade på bebisens hjärta och så. Jag har haft väldigt ont av foglossning och sammandragningar senaste veckan och det kan bero på att bebisen sjunkit ner med huvudet nu. Inte fixerat men ruckbart. Måste fortsätta att ta det lugnt. Magen fortsätter att växa...ligger något under medelkurvan men som sagt den växer.Jag fick information om en sak som gett mig grym beslutsångest. Gravida ingår tydligen i riskgruppen som det är farligt för att få influensa. Så rekommendationen är att jag ska vaccinera mig mot den. Jag är ju något av en vaccinmotståndare...men nu vacklar jag fram och tillbaka. Är det någon av er läsare som har erfarenhet av influensavaccin? Vad tycker ni?
Jag har börjat med gravidyoga för att förbereda mig inför förlossningen. Jätteskönt och avslappnande. Klara dock inte alla övningar men det är det som är bra med yoga. Att man ska lyssna på sin kropp och anpassa ställningarna så att det känns behagligt. Andningen är  A och O.
 
 
 
Ha det så bra!
Med kärlek <3
Anna

Fina tjejer...men jag röstar såklart på nummer 3! <3

I år är det Tildas tur att delta i Kristinehamns luciatåg. Vilma tyckte att det var väldigt mysigt när hon var med förra året så jag hoppas att Tilda får samma upplevelse. Vi får också hoppas att bebisen håller sig kvar i magen så att jag kan vara med och titta i kyrkan.
Den 10 december ska stadens Lucia krönas och röstningen pågår till och med den 3.e december. Ni som vill rösta kan göra det i flera av stadens butiker men det går även bra att swisha 10 kr till 123 155 1803. Då är det viktigt att man skriver kandidatens nummer ( 3 alltså ;-) ) i meddelanderutan. Så alla ni vänner och släktingar som inte har vägarna förbi får jättegärna rösta på vår Tildis <3
 Ha det fint!
Med kärlek <3
Anna