Den här veckan...

 Jag lyssnade klart på boken  I en annan del av Bromma. Så himla bra! Jag har även lyssnat klart på Det är något som inte stämmer. Den är också skriven av Martina Haag och var riktigt bra den med. När vi åkte ner till Skåne började jag lyssna på en bok till av samma författare. Martina-koden. Det är så typiskt mig. När jag gillar en bok vill jag läsa alla böcker av samma författare. Som Paulo Cohelo...har i princip läst alla hans böcker. Min favoritförfattare nummer ett!! Agneta Sjödin är en annan favorit. Oj, har väldigt många favoritförfattare nu när jag började tänka efter. Får nog bli ett bokstips- inlägg lite längre fram! :-)
Wistam och Wahlgren har jag lyssnat på..ett i början av veckan och det senaste precis nyss. Alltså jag skrattar ihjäl mig...de är så himla roliga!!:-)
Madde nämde för mig att hon hade ett recept på ett väldigt gott matbröd..måste prova det! Bakade den här veckan ett bröd som i boken Annas mat heter Ett fantastiskt gott bröd. Det är verkligen ett fantastiskt gott bröd! Väldigt enkelt att baka det är det också!
Pilskott ville jag ta reda på vart jag kunde köpa...och gissa vad!! Viktoria på jobbet hörde av sig sig om att hon hade det hemma och att jag kunde få av dem. Och vad låg innanför dörren på jobbet imorse?! Jo, en hel bunt med pilskott till en koja! Blev hur glad som helst! Så himla snällt! Tusen tack bästa Viktoria!! <3
 Yogat lite varje dag har jag gjort med...så gick i mål med alla mina planer även den veckan! :-)
 
 
 
Så här har jag tänkt att pilkojan ska se ut när den är färdig :-) Så fortsättning följer....
 
 Den här veckan..
...ska jag läsa ett gäng valp- och hundböcker. Var på biblioteket och lånade flera stycken idag. Vill typ lära mig allt innan vår lilla krabat kommer hem.
...ser jag fram emot after work med världens bästa kollegor på fredag! Ska bli jättetrevligt!
...vill jag hinna övningsköra med Vilma ett par gånger. 
...undrar jag hur många nätter vi ska sova i stugan den här veckan? Vill vara där men har en massa fix i stan också. Skönt att ljuset kommit tillbaka...dagarna känns i alla fall mycket längre nu! :-)
...är min intention med yogan att fortsätta med yoga varje dag. Ett till två längre pass också.
Tänker jag på följande citat lite extra:
 "The time to relax, is when you don´t have time for it."
 
 
Ha en underbar vecka alla! <3
Med kärlek
Anna
 
 

En händelserik vecka.

Den här veckan provade vi Linas barnkasse. Brukar annars ha den vegetariska kassen men nu hade vi barnkassen som sagt. Alla rätterna var helt okej och Hugo som kan var lite kräsen med mat åt faktiskt allt! Så det var ett bra betyg men jag tror ändå inte att jag kommer att välja den igen. Jag sakanade ändå det där "lilla extra".

 
 

Började veckan med VAB.  Hugo var jätteförkyld och Clara hade feber. Men från onsdag var det full fart igen! 

 

Clara har målat om i sitt rum i veckan...kommer att bli supersnyggt när det blir klart! Vilma jag och Hugo tog en tur till Ikea en eftermiddag och shoppade lite. Hugo hittade världens sötaste bagarmössa med i tillhörande förkläde så det var bara att åka hem och baka sen :-)

 
 

Vi har pratat länge om att skaffa hund men det har liksom inte passat. Men nu har vi äntligen "hittat" vår hund...eller vem vet...det kanske var den som "hittade" oss? ;-)

Vi ringde på en annons och bestämde oss för att åka och träffa valpen innen innan vi bestämde oss så det blev tur och retur till skåne i helgen. Hugo jag och Josef packade oss in i bilen och gasade söderut igår eftermiddag. Vi stannade och tog in på Clarion hotell i Varberg över natten. Jättemysigt! I morse gick vi upp och åt god hotellfrukost innan vi fortsatte vår impulsresa.

 
 

Det var verkligen "vår" valp. Kändes direkt! Jättetrevlig uppfödare och superfina föräldrar hade han. Skulle velat tagit med den lilla "vargungen" hem på direkten men får vänta på det en månad till. Vi skrev i alla fall alla papper och betalade handpenning innan vi begav oss hemöver.

 
 
Bild på mamman.
 
Tog en annan väg hemåt. Stannade i Borås och åt lunch på en riktigt mysig restaurang! Vilket härligt vårväder sen! Hugo fick leka av sig i en lekpark efter maten innan vi åkte vidare. Stannade sedan till vid Hornborgarsjön för att få en skymt av alla tranor som brukar samlas där. Men de hade tydligen flugit till andra sidan sjön för att dansa så jag fick nöja mig med att se häckande måsar, svanar och gäss! Otroligt fint är det där i alla fall!

 

 
 
 

Nu är vi hemma igen och laddar inför en ny arbetsvecka! 

Kram Anna

 
 
 

Veckan som kommer...

Ny vecka och nya planer :-)
Den här veckan...
...ska jag lyssna klart på ljudboken på BookBeat! I en annan del av Bromma av Martina Haag. Väldigt rolig. De dråpliga, tokroliga situationerna är i en klass för sig! Ett boktips! 
... ser jag fram emot att lyssna på veckans pod med Wistam& Wahlgren. Brukar lyssna på pod när jag tränar. Jättekonstigt tycker mina nära och kära som gillar att ha peppande träningsmusik i öronen. Det enda jag kan känna som kan bli lite konstigt när man lyssnar på pod är att jag ibland skrattar högt för att det är så himla roligt! Men jag försöker att behärska mig när jag tränar..;)
...vill jag baka något riktigt gott marbröd!
...undrar jag om jag lyckas få tag på "pilskott", eller åtminstone få reda på vart man kan köpa så att jag kan bygga en grönskande koja till sommaren. 
...är min intention med yogan att göra yoga en liten stund varje dag.
Tänker jag på följande citat lite extra:
"When you own your breath, nobody can steal your peace."
Ha en härlig vecka!
Med kärlek <3
Anna