En liten kusk!
Hej på er!
Kändes som det här med illamående och kräkningar hade vänt i slutet av förra veckan och lördag, söndag gick ganska hyfsat men sen var det dags igen. Måndag, tisdag har jag inte mått något vidare alls...spytt flera gånger.
Åkte ut till mamma på Västanås i måndags eftersom Hugo var ledig och han måste få ha lite kul trots att jag mår som jag mår. Han tycker att det är jättekul att köra med sulkyn efter Mini så det fick det bli. Superduktig är han tycker jag! 
Igår fick det bli en liten utflykt till min "barndomsskog" i Järsberg. Något speciellt måste ju hända när det är Sveriges nationaldag. (fick dock stanna till en sväng på Josefs jobb och kräkas innan vi kom fram ;-) ).
Hugo tyckte att det var väldigt spännande med "jättens ost". En stor sten som vi som barn tyckte såg ut som en ost. Måste ha varit en jätte som lagt den där. Han fikade sin picknick just på den. Min picknickkorg förblev orörd då min matlust var helt bortblåst. Vi hade i alla fall väldigt mysigt och jag berättade en massa historier från när jag var liten och lekte där. Så otroligt mycket kul och spännande vi fick vara med om som barn. Jag saknar verkligen min mormor och morfar som har gått ur tiden men när man satt där på stenen och såg flaggan i topp på Kålerud så kändes det precis som att de var med ändå. <3 
 
 Ha en bra dag!
Med kärlek <3
Anna
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress