Midsommarhelgen!

Vi hade en väldigt trevlig midsommarafton och vädret var helt okej hela dagen! God mat, roliga lekar och dans runt midsommarstången. Regnet gjorde sen entré och tältet fick sättas upp. Några av gästerna tackade efter ett litet tag för sig men ett glatt gäng höll i hela kvällen. Vi grillade, badade och hade trots vädret väldigt mysigt. Regnet gav sig också lite senare på kvällen.
De stannade kvar midsommardagen också som bjöd på underbart sommarväder. Barnen lekte, lekte och lekte och hade så himla roligt! Får bli fler sådana dagar i sommar! :-)
Ha en trevlig helg alla!
Kram Anna
 

Internationella yogadagen!

Uppe med tuppen idag! 
Började dagen med ett monopolspel...Hugos älsklingsspel just nu. Vi kör med lite egna regler...och två tärningar för att träna matte. Han börjar bli rätt säker på att lägga ihop prickarna nu. Svea kom och avbröt spelet för oss...hon var sur för att hon inte fick någon godare frukost än torrfoder.
Efter att vi ätit frukost och solen värmt på lite gick vi ut och firade att det var yogadagen med lite barnyoga. Jättemysigt och roligt!
 
Sen åkte vi in till stan och gick till frisören som vi hade tid hos. Hugo satt som ett ljus hela tiden och skötte sig utmärkt. Lite skillnad mot när jag försöker hemma! ;-)
Efter det bjöds vi på lunch av Josef på Mastis. Farfar och Vincent var också med. Väldigt gott och lyxigt med glass till efterrätt tyckte Hugo!
Eftermiddagen tillbringade vi i stugan och när Josef kom hem tog han med Hugo till lekparken i skärgården. Själv var jag jättetrött och somnade som en stock i soffan på altanen.
Kvällen avslutades med ett focacciabak!
 
 
Ha det gott!
Med kärlek <3
Anna
 

Bästa vännen! <3

En lugn skön sommarlovsmorgon! Frukost framför "sommarlov". Efter det fick jag ett skåpstädningsryck medan Hugo satt och byggde lego. Det hör inte till vanligheterna men ibland så...;-)
Sen åkte vi in en tur till stan och handlade lite. Fyndade på Nille och så köpte jag lite tyg till köksstolarna i stugan.
Vid 13-tiden kom Madde ut till stugan. Hon hade gjort en superlyxig och god fruktsallad som vi mumsade på. Jättetrevligt att ses och prata...världens bästa vän har jag <3
 
 
 
När Josef kom hem från jobbet åkte jag på drop-in yoga på Norrgården. Hur mysigt och skönt som helst. Kommer garanterat bli fler gånger i sommar. 
"Skiftbyte" när jag kom hem. Josef åkte till golfbanan och hakade på Ola.
Sitter och funderar på vad man ska hitta på imorgon. Det enda inplanerade är Hugos klipptid vid halv 12. En utflykt någonstans kanske..?
 
Ha en bra kväll!
Med kärlek <3
Anna