Ljusare tider!

Så himla härligt att vi går mot ljusare tider... och fåglarna sjunger igen...helt underbart!
Förra veckan blev det ett par dagars VAB. Hugo hade någon sorts infektion i stortån och fick sitta med asolspritsomlag på fötterna. Det var effektivt för det blev bra nästan direkt så på fredagen var han tillbaka på förskolan.
I lördags var vi i ishallen och sedan en tur till Västanås för lite ponnypyssel. Hugos kompis Ellen var också med. På kvällen blev vi bjudna hem till Björn och Malin på god mat. Jättetrevligt!
Igår åkte jag och Hugo till badhuset en sväng på eftermiddagen. När vi kom hem sen fick han jätteont i örat stackarn. Har haft det sen dess och feber på det så det blev VAB idag med. På vårdcentralen var det helt fullbokat idag så jag hoppas verkligen att det släpper. Ge Ipren och ring tillbaka imorgon fick jag som råd. Eller ring 1177 efter kl 5 så kanske du kan få en jourtid? Vore ju väldigt bra om det går över utan antibiotika men vi får se. Håller tummarna!
 
 Förra helgen firade vi Josef som fyllde år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ha det gott!
 
Med kärlek <3
Anna
 

Sista jullovsdagen!

Då var det slut på det här härliga jullovet! Så himla mysigt har det varit!
Idag var jag och Hugo till badhuset en sväng. 
På eftermiddagen var vi på julgransplundring på Stadshotellet. Jättetrevligt och alldeles lagom med folk. Spännande med tomten och hans elefant som kom med godis.
 

Ha en bra kväll!'
Med kärlek <3
Anna
 
 
 
 
 
 

Känna sig hemma!

 Igår åt vi trettondagsmiddag här hemma. Marit, Ola och Emil var med.
Vi flyttade med julkrubban och de vise männen till bordet och jag berättade sagan om när de följer stjärnan och kommer fram med sina gåvor till barnet för Hugo. Jag är inte religiös men jag gillar gamla berättelser och tycker att man bör känna till vissa helgdagar och vad som ligger till grund för dem. Ofta är det flera olika seder, traditioner och berättelser som leder fram till varför man firar på just det sättet vi gör idag. Sen gör varje familj som varje familj vill...Hos oss är det Musse, Kalle Anka och Mimmi som representerar de tre vise....
Jag vill i alla fall duka fint, umgås med nära och kära, äta gott och känna mig hemma. Och just det här med att känna sig hemma pratade vi om långt in på natten...Att känna sig hemma inte behöver betyda att vara i sitt hem utan mer att man hittat hem till sig själv. Då känner man sig hemma vart man än är. Vi var alla rörande överens om att vi är väldigt nöjda med vår tillvaro...och det är så himla underbart! <3
Vi åt räkcockatil till förrätt. Sedan fick var och en göra sin egen pizza...så det varierade lite. Hugo och jag gjorde en tillsammans...och han ville bara ha köttbullar på sin del. Till dessert blev det marängswiss...mumsigt!
Sedan var det dags att för Hugo att krascha pepparkakshuset...det har han väntat på länge! Där i hittade vi en som vi letat efter länge...Långben! Han som blivit ersatt av Mimmi på sin post som vise man...eftersom han försvunnit. Men nu kunde han återförenas med sina vänner!
En väldigt mysig och trevlig kväll!
 
 
 

Med kärlek <3
Anna