Första advent!

Mysigt att tända första ljuset. 
Lill-Nisse levererade adventspaket till barnen ridande på en äppellarv. I paketen låg en varsin dekoration att hänga i önsketrädet. Det blev såååå fint!
 
 
 Sedan åkte vi till ishallen....Bertorna var såklart med! 
 
 När vi kom hem var det dags för experimet....Hugo ville gärna att Skutans Berta skulle få se hur vi brukar göra.
Den här gången testade vi vilka olika färger godisfärg kan delas upp i. En grön godis till exempel kan man se att den innehåller blå och gul färg när man tillsätter lite vatten och häller på kaffefilter.
 Åkte ner till stan en sväng föra tt titta på Tilda och de andra kandidaterna som presenterades den här söndagen också. 
 Senare på eftermiddagen åkte Clara, jag och Hugo ut till mamma. Bertorna var också med och fick hälsa på ponnyhästarna. De fick även åka med på en liten vagnstur med Hugo Och Mini.
 
 På kvällen bakade vi Skalmans hus till vår Bamsevärld. Nu har vi bara höga berget och farmors hus kvar. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det än...får klura på det ett par dagar.
 
 Ett av uppdragen som Vi fått från vår SnällNissa Elvis var att skriva snälla, kärleksfulla lappar och lämna lite här och där. Den här söta lappen fick Clara av Hugo.
 
 I morse hade Lill-Nisse klätt ut sig till austonaut. Kanske var han på väg till universums mittpunk...som i julkalendern. Vi tycker att den är jättespännande och bra hittills!  Vad tycker ni?
 
 Hoppas ni har en bra dag!
Med kärlek <3
Anna
LillNisse - advent - december - experiment - julkalendern - julmys