Den lille verkar vilja jäsa ett tag till...

Julmyset fortsätter. Vår Lill-Nisse står för nya upptåg varje dag till Hugos stora förtjusning. Det första han kollar varje morgon är vad Nisse hittat på under natten.
 
 
 
 
 Var lite småorolig för att jag skulle missa luciahögtiden med Tilda i kyrkan om bebisen skulle bestämma sig för att komma då, men jag kunde vara där och njuta av allt det vackra.Vilma var också med och sjöng i kören så och allt var så fint. Superstolt mamma <3 
 
 
 
 
 
 Idag kom den efterlängtade snön äntligen! Jag följde med Josef och Hugo för att titta på när de åkte pulka. Själv känner jag mig inte i pulkaform precis...mer som en klumpeduns som knappt kan klä på mig själv ;-)
Efter pulkaåkningen åkte vi hem och byggde vår traditionella snögubbe Olof och sedan gick  vi in och drack varm choklad och åt lussebullar. 
 
 
Tilda åkte ut till Gustavsviks julmarknad för att delta i årets sista luciatåg. Hade gärna varit med och sett det men mina krafter räckte inte till det idag. Fick fina filmer från Vilma som var där med sin pappa och tittade.
 Har trott att det varit BB-tajm flera gånger senaste veckan men den lille verkar vilja jäsa ett tag till. Det dumma är att man börjar vänta ett par veckor innan beräknad förlossning...lär mig visst aldrig. Nu är det inte luciahögtiden jag riskerar att missa...nu är det julafton istället. Men om allt går som det ska kan man ju inte få en finare julklapp <3
 
 Ha en fin tredje advent alla!
 
Med kärlek<3
Anna