December och LillNisse.

Då var äntligen årets mysigaste månad här <3
Vår Lill-Nisse är tillbaka med nya spännande bus och upptåg varje dag. I år har han med en ny vän som Hugo kallar för Elvis. Hon är med för att få oss att sprida lite extra vänlighet och omtanke så här i juletider. Varje dag får vi ett nytt uppdrag av henne att göra under dagen.
Igår var första dagen som våra nissar visade sig. Lill-Nisse hade klätt ut sig till en pepparkaksgubbe och hade med sig ett brev och ett paket till Hugo och han blev så himla glad!
Idag hade prinsessan Elsa råkat frysa Lill-Nisse. Hugo blev först jättearg på henne och kastade iväg henne men till slut kom vi fram till att hon nog inte gjort det med flit...hon hade nog tagit av sig sina vantar och "råkat" komma emot honom. Först skulle han springa och hämta hammeren för att slå sönder isen men sen kom han på att det går att smälta med vatten. Så till slut räddades Lill-Nisse till Hugos lycka,  och har sedan suttit på tork hela dagen! :-)
 
Lycka var också att få med draken Berta hem från förskolan igår. Varje fredag dras en ny värd för kommande vecka och Hugo har väntat och väntat på att det ska bli han. Men så igår äntligen kom turen till honom. Vi har ju en egen Berta drake här hemma som vi brukar göra experiment tillsammans med så nu fick de två Bertorna träffas.
Imorgon ska de få experimentera tillsammans! :-)
För en liten stund sedan åkte Hugo och Josef iväg på kalas hos Hugos kompis Ebbot. Gissa om han vänat på det?!
 
 
 Själv tar jag mest lugnt här hemma...har haft otroligt mycket förvärkar så har trott att det varit BB-dags flera gånger...men icke sa Nicke. Den här lilla vill nog jäsa klart därinne...och bra är väl det egentligen.
Ha en bra kväll!
Med kärlek <3
Anna