Den godaste pizzan jag vet!

För många år sedan gjorde min pappa den godaste pizzan ever. Har gjort den någon gång om året sen dess.Istället för ketchup/tomatsås använder man chilisås blandat med mango chutney. Sen strör man på osten. Stek tunna kycklingskivor som du kryddar med salt, peppar och basilika. Fräs på kantareller. Lägg på kycklingen och kantarellerna på pizzan...lite svartpeppar och mer basilika...mer ost om man vill och sedan in i ugnen. Lägg på ruccola och servera! Väldigt gott! Ska prova med svarta oliver och soltorkade tomater nästa gång. Tror att det kommer passa alldeles utmärkt!

 
Ha en bra dag!
Med kärlek <3
Anna
 
2

Jag har världens bästa kantarellställe!!:-)

Jag har världens bästa kanatrellställe som jag varit på väg till i flera dagar men det har liksom inte blivit av. Men idag på förmiddagen åkte jag och Hugo dit. Det bästa med det här stället är att man åket in på en liten väg...parkerar på ett visst ställe...kliver ur bilen...och fyller sin korg. Vanligtvis älskar jag att strosa runt i skogen och leta och hitta nya bra ställen...men just nu när jag måste ta det lugnt och inte orkar gå särskilt långt passar det här stället som handen i hansken. Hugo blev överlycklig över sin fyllda korg och jag utnämnde honom till "världens bästa kantarellletare" :-)
 
Ha det bra!
Med kärlek <3
Anna
2

Ordination..VILA.

Var hos läkaren igår p.g.a mina sammandragningar och kräkningar. Jag blev beordrad att ta det väldigt lugnt i en månad...vila. Inte sängliggande men som sagt..ta det riktigt lugnt...absolut ingen stress. Blev sjukskriven fram till 3:e september så mitt nya jobb får tyvärr vänta. Har just varit på specialistmödravården och blivit undersökt av läkare även där för att se så att inte livmodertappen luckrats upp men allt var i sin ordning som tur var. Eftersom det är min femte graviditet kommer antagligen alla graviditetsbesvär bli värre än tidigare upplyste han mig om. Kräkningar, foglossning, åderbrock och sammandragningar. Jo tack...det har jag redan märkt!! Även den här specialistläkaren uppmanade mig att ta det väldigt lugnt och vila...kan bli fråga om förlängd sjukskrivning...men det återstår att se. Så nu får jag förhoppningsvis tid att läsa några av de böcker som jag hade tänkt läsa i sommar.

 

Ha det fint!

Med kärlek <3

Anna

 

sammandragningar - sjukskriven - ultraljud