Den här veckan :-)
Vår familj har fått tillökning och det är hur mysigt som helst. Det känns verkligen som vi valt helt rätt hund. Han är lugn, lyhörd, lättlärd och en glad hund. Än så länge är han inte speciellt bitig..han nöjer sig med de leksaker och tuggben han fått. Han är i stort sett rumsren...är man med och går ut med honom precis när han vaknat eller ätit en massa så gör han sina behov ute. Han är duktig att gå i koppel...håller sig bakom eller precis bredvid. Det är något bland det viktigaste att lära en hund tycker jag...att gå bakom. Vi är noga med att han aldrig får gå först ut genom dörren, att inte leka dragkamp, att han inte är den som hälsar först om det kommer gäster etc. Det är vi som är flockledare här ;-)
Skjutsade in Josef imorse eftersom hans bil är på verkstad och passade på att köpa med lite färskt bröd till fukosten. Hugo var så himla söt...han satt och fixade sin smörgås med tomat, gurka och jordgubbar och sen sa han " ta ett kort", hehe, han har väl sett att vi gör så ibland. Sen fortsatte han att äta, mycket nöjd med sin fina smörgås :-D
På eftermiddagen packade vi oss in till stan för att sova där ett par nätter. Har en del målning och fix som ska göras.
Jag har slarvat med yogan den här veckan och det känner jag i ryggen...har haft ont i övre delen av ryggen ett tag men det blir mycket bättre när jag yogar. Ska skärpa mig den här veckan!
 
 
Den här veckan..
...ska jag hjälpa Clara att måla färdigt i sitt rum.
.. .ser jag fram emot att gå till badhuset onsdag kväll och simma. Och att träffa Madde någon dag!:)
...vill jag att all snö ska smälta bort!
...undrar jag om det kommer fler bakslag eller om det kan få bli vår på riktigt nu?
...är min intention med yogan att yoga en stund varje dag.
Tänker jag på följande citat lite extra:
"Yoga takes you to the present moment, the only place where life exists."
  
Önskar er en trevlig vecka!
#HappiChallenge
Med kärlek
Anna
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress