Dagarna rullar på..

Vi är i stugan sedan några dagar tillbaka...hur mysigt som helst. Trots att det är frost och kallt på morgonen känns det mer som riktig vår nu.
Hugo och jag har börjat med våran sagoträdgård och det är så himla kul! Han har så otroligt bra fantasi och hittar precis som mig det lite "magiska" i skogens ting. Vi hittade en sten som blev ett perfekt hus och en över-mossad rot som passade perfekt som "slott". Blev senare omdöpt till "drakberget":-)
Milo är väldigt morgonpigg..5:45 vill han ut på promenad. Igår gick Josef med honom och Hugo sov ända till halv 9 så jag fick en riktigt skön sovmorgon. 
Idag gick jag ut med honom...åh, vilken vacker morgon. Kommer bli en fin dag idag!
 Igår var vi förresten på gymnastikkavalkad med Hugo, Clara och jag. Väldigt roligt och spännande tyckte han att det var! Min söta katt :-)
 
Ha en härlig dag alla!
Med kärlek <3
Anna

Favoritcitat!

Jag gillar citat och kloka ord väldigt mycket! Det här har jag satt upp i klassrummet och brukar återkoppla till bortemellan när jag tycker att det behövs!:-) På väggen sitter även med stora bokstäver ( som klassen klippt ut)      " Man lär sig inget nytt av att göra allt rätt". 
Ha en bra kväll!
#HappiChallenge
 
Med kärlek <3
Anna
#HappiChallenge

Kung Markatta!:-)

Jag läste för några dagar sedan en artikel som en vän delat på facebook och tänkte att varför har ingen berättat det här för mig tidigare? Har läst på om detta på flera andra ställen och alla är mycket eniga om att det är väldigt hälsosamt. Vaddå kanske ni undrar? Jo, att dricka ett glas rödbetsjuice varje dag. Artikeln finna att läsa här.
 Jag åkte till Maxi för att köpa några flaskor men där var de slut. Åkte till Coop men där fanns det inte heller. Så jag gick in på bodystore.com och beställde några flaskor där istället. Idag kom de...supersnabb frakt!
Jag tyckte att det smakade väldigt gott så det blir inga problem för mig att dricka ett glas om dagen.Detsamma tyckte Josef. Hugo däremot gillade det inte alls!
Här är några anledningar till varför ni också bör börja med denna dryck:
  • Rödbetor innehåller ett ämne som används inom vissa behandlingar mot deppression. Den innehåller också trytophan som skänker lugn och ger ett slags välbehag. Ungefär samma effekt som choklad har.
  • Att dricka rödbetsjuice regelbundet hjälper kalciumet i kroppen och ger vacker hy och vackert hår. Det stärker skelettet och kan även vara positivt mot acne.
  • Magnesiumet i rödbeta kan hjälpa mot muskelspänningar, stress och oro.
  • Rödbetsjuice sänker blodtrycket inom en timma efet man har druckit den.
  • Rödbetsjuice är oerhört rikt på antioxidanter.
  • Rå rödbeta innehåller lutein and zeaxanthin som är väldigt bra för ögonen.
  • Rödbetor är speciellt bra för kvinnor som är gravida eftersom vitamin B och järn är väldigt bra för att bilda nya celler under graviditeten.
 
 
Så ett litet hälsotips från mig idag!
#HappiChallenge
 
Med kärlek <3
Anna
#HappiChallenge - rödbetsjuice