Picknick och skogen!

 Mammas pöjk! :-D
 Årets kanske sista blåbär...
Gissa vem vi har här då??
Jo, trollet som kikar fram ur berget och säger BUUUUUU  i Tomtebobarnen! :-)
Ha en trevlig kväll!
Kram Anna
 
 

Hemmahelg!

Den här helgen har vi tagit det lugnt här hemma. Eller ja, i alla fall Hugo, jag och tjejerna. Josef har hunnit med både det ena och det andra. Golftävling,Sigrids födelsedag, lagt allt golv i källaren och nästan all panel klar. Det kommer bli så himla bra när det är klart! :-)
Att vi tog det extra lugnt berodde på att Hugo och Tilda varit sjuka. Feber och ont i halsen. På bättringsväg men idag blev det att vara hemma från jobbet. Kanske att vi hinner med ett bullbak under dagen! :-)
 
 
 
Önskar er alla en bra start på veckan!
Kram Anna
 
 

Piratkalas!

Förra lördagen fyllde vår lillprins 3 år! Och vad passar bättre för en kille som leker "Svarthjärta" ur Piratöarna och Kapten Sabeltand än att ha ett Piratkalas!
På morgonen väcktes han såklart med tårta, sång och presenter på sängen. Det är något av det mysigaste jag vet att göra iordning en födelsedagsbricka.
Sedan var det full fart hela dagen och Hugo var väldigt nöjd med att alla han bjudit på kalaset kunde komma och alla fina presenter.
På kvällen fortsatte firandet med Marit, Ola, Ronja, Emil, farfar; Kristina och gammelfarmor Sigrid. Jättetrevligt som alltid med dessa underbara människor! <3
 
 
 

Kram Anna