Hugo bakar!

Kram Anna

Bakning, föreläsning, Rosalinda...och vab..

Onsdag, torsdag vab...och idag skulle det bli dagis och jobb. Trodde jag ja.....men precis när vi skulle åka i morse fick han ont i magen och blev sämre igen. Josef var hemma en stund på morgonen så att jag kunde åka ut och fixa några saker på jobbet men nu är jag hemma igen.
I onsdags kom pappa på en fika och hade med sig nybakat bröd. Supergott...och väldigt nyttigt bröd dessutom. Blev inspirerad till brödbak så igår bakades det tekakor för hela slanten.
På kvällen gick jag och Josef på föreläsningen Förändring och framsteg som vi bokat in. Marit och Ronja kom hem och passade Hugo. Supertack! :-)
En tänkvärd och energihöjande föreläsning...rekommenderar den varmt. Vi var på Jesper Carons föreläsning förra året också men den är värd att repetera! :-D Med all respekt för Christian Wass, den andra föreläsaren, och vad han gått igenom, och många bra tankar som förmedlades så var den inte direkt energihöjande som den första. Jag höll faktiskt på att somna till.
Bildresultat för jesper caron
Sysselsättningen här hemma...förutom brödbak...går i pirattemats tecken. Pippi Långstrump på de sju haven har jag tappat räkningen på hur många gånger vi sett...och Rosalinda...ni vet den där papegojan som tjatar och håller koll på Pippis pappa...hon har visst flyttat in hos oss.
Ha en bra fredag kära vänner!
Kram Anna
 
 

Oktober!:)

Åh vad jag gillar alla färgkombinationer som hösten bjuder på, de gör mig så glad. Riktigt kallt börjar det bli också...tänk att man blir lika förvånad varje år när man får skrapa rutan för första gången...!? :-)
Hittills har oktober bjudit på jobb och jobb, renovering, trädgårdfix,  trevligt dop, träff med bästa Madde,  perukfest och så inte att förglömma..sjukstuga. Vi har även fått fantastiskt god hjälp av Bengt med att gräva i trädgården. Nu finns plats för båda bilarna på uppfarten! :-)
Tilda har varit sjuk i stort sett hela månaden fram till nu och idag är jag hemma med lillkillen som fått någon sorts maginfluensa och feber. Så det blir att mysa sig ner i soffan, tända lite ljus och kolla på Pippi Långstrump på de sju haven. <3
Här kommer lite bilder :-)
 
 
 
 Ha det så bra!
Kram Anna