Grönan och Skansen!
Förra helgen var helt underbar!
På torsdag kväll åkte Josef till Stockholm för att vara på plats på Stockholm truckmeet på morgonen. Jag, Hugo, Clara, Tilda och mamma åkte fredag förmiddag istället. Vi hade hyrt ett rum i huset som min bror och Sofia bor i. Eller en liten lägenhet kan man säga att det är...helt perfekt för oss. När vi kom fram tog vi en promenad ner till Strandvägen och tog en fika. Riktigt härlig sommarkänsla!
På kvällen gick vi ut och åt gott på en jättetrevlig restaurang i kvarteret där vi bodde.
 
 Det är väldigt lyxigt att ha en morbror med ett guldjobb på Grönan tycker tjejerna...och jag med för den delen.:-) På lördagen mötte Marcus upp med oss och gav oss vip- åkband och släppte in oss på Gröna Lund några minuter innan öppningsdags. Tänk er känslan av ett folktomt Gröna Lund...att vara först på plats och kunna välja vilken karusell man vill stå först i kön till! :-)
Vi hade en superrolig dag! Hugo tyckte att det var väldigt spännande och både han och tjejerna åkte flera karuseller vilket bidrog till att jag och mamma också fick åka en hel del! :-) "Igen"...och "en gång till" var mantrat för dagen. Mamma åkte tåget hem till Kristinehamn på eftermiddagen då hon skulle bort på annat.
 
Josef missade tyvärr Grönan eftersom han ställde ut på Stockholm truckmeet även denna dag. Men på kvällen kom han och vi beställde hem sushi och en massa annat gott och myste på rummet.
 
 
På söndagen gick vi på Skansen i det underbara vädret. Kollade in alla djur, strosade runt , fick världens bästa nyhet , åt årets fösta mjukglass  och hade väldigt trevligt.  Sen packade vi oss in i bilen åkte hemåt  Ni kanske undrar vad den bästa nyheten är?? Jo..jag har äntligen blivit faster och barnen har fått världens sötaste lillkusin! <3 Stort grattis till de nyblivna föräldrarna! <3 
Ha det bra!
Kram Anna
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress