Josef <3

 Längtar efter dig! Ses inatt!
 
Love you <3
 
 

"Allergismocka", småhästar och daggmaskar! :-)

Hugo vaknade ganska tidigt imorse och vi gick upp myste i soffan framför tv:n. Sen gick jag ut på trappan och ropade efter Svea som varit ute och friat hela natten...men kom hon...nix pix! Däremot var det som att få en smäll i ansiktet...för minuten senare var jag alldeles yr och vimmelkantig. Någonting som jag inte tål måste blomma nu. Jag fick väcka Clara så hon kunde passa Hugo medan jag fick gå och lägga mig. Hoppas verkligen att jag inte får som jag fick för några år sedan...då blev jag liggande i ett par veckor...reste jag mig upp snurrade världen och hjärnan kändes seg som kola. Mådde i alla fall bättre efter någon timme och vid tiotiden var jag på benen igen. Pappa kom förbi på en kaffe...och när han åkte fick han syn på Svea tillsammans med en stor vit hankatt så hon är nu återfunnen!
Sen åkte vi ut till mamma och Bengt och åt lunch. Efter det blev det stallet. Carina och Hanna kom ut för att provrida Bambi. Vore väldigt kul och nyttigt för Bambi med en kunnig ryttare som kunde rida henne någon gång i veckan. Nu gjorde inte Bambi något vidare värst bra första intryck så vi får se om Hanna vill fortsätta. Tänk er en häst som helt plötsligt lägger sig ner för att bli av med ryttaren!  Hanna däremot var hur duktig som helst!!:-) Vi håller tummarna för att hon vill rida igen! Hugo var också duktig och både red och körde vagn med Mini. Min söta, duktiga hästkille!
 
Räddade en daggmask från uttorkning gjorde han också...sånt gillas! Är det något jag tycker är viktigt att lära mina barn så är det att vara snäll mot alla djur. Och då menar jag verkligen alla djur! Flugsmällor är inte välkomna här!
 
 
Ha det gott!
Kram Anna
 

En vecka går så fort!

En vecka går så fort! Förra helgen var vi  tillsammans i Stockholm...den här helgen är vi lite utspridda. Jag och Hugo hemma i stan( och tursamt nog har vi Clara hos oss ikväll också). Vilma är med Filip, Tilda med kompis och Josef....han är ända borta i Barcelona han!!
I veckan ha vi bott i stugan ett par dagar......hur mysigt som helst!! Alltså gissa hur mycket jag längtar efter sommarlov när vädret är som det varit!?
I torsdag åkte Josef till Barcelona  med några vänner för att gå på Bruce Springsteen! Så himla glad för hans skull! :-) Är man tillsammans med ett Brucefan så är man!! ;-D <3
Igår blev typiskt nog Hugo sjuk så jag var hemma och vabbade....tror att det "går troll" i att jag måste vara hemma när jag planerat in något extra kul med klassen! Tur att jag har så underbara kollegor som tar vid och genomför mina planer!! <3
Idag mådde han bättre min lillprins och ville åka hem till Marit, Ronja och Emil och leka. Och det fick han! Världens bästa faster och kusiner har han! :-) Jag åkte hem och passade på att städa...:-)
På eftermiddagen kom Clara och Nelly och bakade cupcakes. Egentligen hade vi tänkt gå ner på stan på cupcakeskalaset men vädret fick oss att låta bli. Vi hade ett alldeles eget kalas istället!!
 
Medan Josef rockar loss på Camp Nou sitter Clara och jag i soffan och tittar på Eurovision! Våra favoriter förutom Sverige är hittills Israel,  Cypern och Ryssland! Och Österrike!!  Vi får se hur det går:-)
Ha en bra kväll! :-)
Kram Anna