Sportlov:)
Började mitt lov med ännu en sängliggande dag....en långdragen förkylning detta. Men sen så....söndagen kändes helt okej!
Josef, jag och Hugo tog tåget till Karlstad och strosade runt lite. Hur mysigt som helst!  Premiärtur med tåg för lillprinsen. Han tyckte att det var väldigt spännande! Och sen MC Donalds, glass på Mitt i City, lite nya leksaker och en ny jacka på det! Han verkade i alla fall mycket nöjd med dagen vår lilla goding! <3 
 
Igår blev det en sväng till biblioteket för att låna lite nya böcker. Egentligen har vi hur mycket böcker som helst hemma så vi skulle inte behöva låna, men det är ändå något speciellt med bibliotek. Vi pusslade alla deras pussel och Hugo ritade en teckning! :) Sen åkte vi till Torggrillen och köpte med korv och mos och så lunchade vi hos Josef på Convoy Parts! :) Kul att hjälpa pappa på jobbet tycker Hugo som direkt efter maten sprang och hämtade den stora hammaren! :)


Idag ska vi vara hemma och ta det lugnt. Baka bullar och lite annat pyssel! Gud så härligt det är med lov! Sen får vi se hur mycket sportande det kommer att bli.. ;-)
Ha en bra dag!
 Kram


 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress