En alldeles underbar jul! <3

 Vi har haft det så himla mysigt i jul!
Hela december ända fram till julafton har LillNisse hittat på nya bus och upptåg varje dag. Det har varit mycket uppskattat.
 
 
På lucia var vi i kyrkan och beskådade ett helt magiskt luciatåg. Så vackert! Vilma har tyckt att det har varit hur kul och mysigt som helst att få vara en del av Kristinehamns luciatåg! Stolt mamma! <3
Fjärde advent följde vi med mamma och Bengt till skogen för att hämta julgran. Tänk att tomten varit så snäll att han sett ut världens finaste gran till oss....och märkt ut den genom att lägga kexchoklad i! Tack bästa tomten!
 
 
Den 21 december firade vi vintersolståndet.Den längsta och mörkaste natten på året. Jag har alltid trott att det är något magiskt med den här natten.✨✨ Tänk på att det är mörkret som gör stjärnorna synliga🌟
Vi tände ljusspiralen som vi gjort i trolldeg......och det var verkligen magiskt vackert!
Julafton firade vi hemma hos familjen Antonsson...alltid lika trevligt, mysigt och gott!
Hockeyspelsturnering och sång och musik!

 
 
¨På juldagen var vi hemma hos oss. Tjejerna kom...äntligen mammavecka. Mamma, Bengt, Vilmas Filip, min bror Marcus, Sofia och Lovisa kom också hem till oss. Det är så otroligt mysigt med jul....årets bästa helg om ni frågar mig. Förra året åt vi kalkon...det här året gjorde jag ett traditionellt julbord.
 
 Vi fortsätter att njuta av ledigheten.
Tänk att det imorgon är årets sista dag!!
Ha det gott!
Kram Anna