Gott Nytt År!

Jag ser med varm tillförsikt fram emot 2017 Önskar oss en vacker vinter med rimfrost på fönstren och mysiga, roliga dagar med nära och kära till att börja med. Sedan önskar jag ett år fyllt av sagor och magi!
Vi har inför 2017 gjort en glädjeburk där vi ska samla på roliga, glada minnen. Nästa nyår öppnar vi den och minns året som gått!
 
Jag hitade även en tacksamhetsutmaning som föll mig i smaken. Det får bli starten på 2017!
 
 
Jag önskar er alla ett glittrande,magiskt  nytt år!
 
Kramar
Anna

En alldeles underbar jul! <3

 Vi har haft det så himla mysigt i jul!
Hela december ända fram till julafton har LillNisse hittat på nya bus och upptåg varje dag. Det har varit mycket uppskattat.
 
 
På lucia var vi i kyrkan och beskådade ett helt magiskt luciatåg. Så vackert! Vilma har tyckt att det har varit hur kul och mysigt som helst att få vara en del av Kristinehamns luciatåg! Stolt mamma! <3
Fjärde advent följde vi med mamma och Bengt till skogen för att hämta julgran. Tänk att tomten varit så snäll att han sett ut världens finaste gran till oss....och märkt ut den genom att lägga kexchoklad i! Tack bästa tomten!
 
 
Den 21 december firade vi vintersolståndet.Den längsta och mörkaste natten på året. Jag har alltid trott att det är något magiskt med den här natten.✨✨ Tänk på att det är mörkret som gör stjärnorna synliga🌟
Vi tände ljusspiralen som vi gjort i trolldeg......och det var verkligen magiskt vackert!
Julafton firade vi hemma hos familjen Antonsson...alltid lika trevligt, mysigt och gott!
Hockeyspelsturnering och sång och musik!

 
 
¨På juldagen var vi hemma hos oss. Tjejerna kom...äntligen mammavecka. Mamma, Bengt, Vilmas Filip, min bror Marcus, Sofia och Lovisa kom också hem till oss. Det är så otroligt mysigt med jul....årets bästa helg om ni frågar mig. Förra året åt vi kalkon...det här året gjorde jag ett traditionellt julbord.
 
 Vi fortsätter att njuta av ledigheten.
Tänk att det imorgon är årets sista dag!!
Ha det gott!
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andra advent!

Har haft en helmysig adventshelg. Hugo mår bättre även om hostan hänger i. Kanske inte var helt klokt att låta honom köra häst och vagn i kylan men ville passa på att ta julkort när det var så vintrigt ute! Han blev i alla fall inte sämre av att komma ut i friska luften en stund.
En av bilderna jag tog lade jag ut och deltog i en "fototävling" som Per Morberg håller i på sin Instagram.
Och det verkar som att jag har tur i fototävlingar för jag var en av de fem som vann denna vecka! :-)
 
 
LillNisse fortsätter att hitta på tokighter. En dag var det snö på golvet och han hade gjort en snögubbe och en snölykta. Knasigt tyckte Hugo! Men fint! Snön gjorde jag av bakpulver blandat med balsam. Man kan forma precis som med riktig snö! Jättetufft!
 
 
Idag hade han smugit upp i Tomtelandet och satt och grillade marshmallows framför julkrubban. " Aja, han kan få sitta kvar där", tyckte Hugo." Han har ju så mysigt!
 
 
På eftermiddagen åkte vi ner på stan en sväng och strosade runt lite. Spännande med Olof och Elsa som var på besök.
 
Här kommer fler bilder från helgen!
 
 
Ha det gott!
Kram Anna